Στοίχημα: Μόνο το «διπλό» για τον ΟΦΗ! (vids)

Στοίχημα: Μόνο το «διπλό» για τον ΟΦΗ! (vids)

Πλούσιο είναι το κουπόνι του στοιχήματος τη σημερινή (10/3) μέρα. Άλλωστε, είναι Κυριακή, και όλα τα πρωταθλήματα έχουν δράση. Όσον αφορά το στοίχημα, θα ασχοληθούμε με το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ, και το Μαρσέιγ – Νις για τη Ligue 1. Επιπλέον, το μενού έχει και μπάσκετ, με το ιταλικό πρωτάθλημα να έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ένας «δρόμος» για τον ΟΦΗ
Ξεκινάμε λοιπόν τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ, για την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 24η αγωνιστική του και τα περιθώρια στενεύουν, στη μάχη της παραμονής. Ο ΟΦΗ είναι σοκαρισμένος από την απόφαση για υποβιβασμό, λόγω του αγώνα με τον Αιγινιακό. Ωστόσο, ελπίζει να ανατραπεί αυτό στην έφεση. Οι Κρητικοί είναι συσπειρωμένοι και θέλουν να βγάλουν στο γήπεδο αυτήν την ενότητα. Εξάλλου, είναι ούτως ή άλλως εντός της επικίνδυνης ζώνης. Απέχουν τρεις πόντους από τα μπαράζ και πέντε από την απευθείας παραμονή. Το αποψινό ματς είναι τελικός, που αν δεν τον κερδίσει ο ΟΦΗ, δύσκολα θα μείνει στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Είναι ουραγός της βαθμολογίας και δεν φαίνεται να έχει ελπίδες, ούτε για τα μπαράζ. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και μοιάζει ανήμπορος να αντιδράσει. Θεωρούμε, ότι αντίδραση θα βγάλει ο ΟΦΗ σήμερα στη Ριζούπολη, και θα πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να σωθούν, και θα τις διεκδικήσουν. Είναι καλύτεροι από τον Απόλλωνα, και θα τους εμπιστευτούμε. «Διπλό» σε απόδοση 2.20.

Σε τρελή φόρμα η Μαρσέιγ
Το πρωτάθλημα Γαλλίας έχει φτάσει στην 28η «στροφή» του και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Η Μαρσέιγ λοιπόν, υποδέχεται σε ένα τοπικό ντέρμπι τη Νις. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και βοηθάει πάρα πολύ. Ο προπονητής των Μασσαλών έχει εκφράσει την ευχαρίστησή του για τις λύσεις που έχει πλέον. Η Μαρσέιγ λοιπόν, με τα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού, έχει ανέβει στην τέταρτη θέση και στο -6 από την τριάδα. Ονειρεύεται συνεπώς, Champions League!
Από την άλλη, η Νις εμφανίζει σημαντικές αδυναμίες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ενδεικτικά, δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς, μακριά από το «σπίτι» τους. Βρίσκονται στην όγδοη θέση, και μπορούν να προλάβουν την πεντάδα. Ωστόσο, με την εικόνα που δείχνουν στα εκτός, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Σήμερα, πετυχαίνουν την καλύτερη Μαρσέιγ της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι είναι σε τρελή φόρμα και έχουν τα φόντα να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στην έδρα τους. Επομένως, στηρίζουμε το Μαρσέιγ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Μαρσέιγ με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.94.

Ντέρμπι για τα πλέι-οφ

Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και στην ιταλική λίγκα. Σήμερα, διεξάγεται ένα ντέρμπι με φόντο τα πλέι-οφ, ανάμεσα στην Καντού και την Μπολόνια. Η Καντού είναι ομάδα της επίθεσης και σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους ανά αγώνα. Ωστόσο, της ανήκει και μία από τις χειρότερες άμυνες, με παθητικό ανώτερο των 85 πόντων. Απόψε όμως, θέλει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να πάρει τη νίκη. Η Μπολόνια έχει να δώσει επαναληπτικό για τους «16» του Champions League κόντρα στη Λε Μαν, μετά το 74-74 του πρώτου αγώνα. Έτσι, το μυαλό όλων, είναι εκεί.
Και οι φιλοξενούμενοι φημίζονται για την παραγωγικότητά τους στην επίθεση, και ειδικά εκτός έδρας. Η Μπολόνια αναμένεται να παίξει πιο απελευθερωμένα, έχοντας το νου της στο Champions League. Η Καντού εκ των πραγμάτων ανοίγει τα παιχνίδια της, και σαν αποτέλεσμα περιμένουμε σκορ και θέαμα! Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα, καταλήγουμε στο Over 168.5, που το βρίσκουμε στο 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και του Ολυμπιακού με τον Άρη:

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ολυμπιακός – Άρης

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/vids.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...