Στοίχημα: Ο πρώτος λόγος στον Άγιαξ

Πέμπτη σε Ευρωπαϊκή εβδομάδα σημαίνει Γιουρόπα Λιγκ και οι αγώνες πέραν του ότι είναι αρκετοί σε αυτή τη φάση, γεμίζουν μια ολόκληρη ημέρα με γκολ και θέαμα. Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά η ομάδα που περιμένουν όλοι στη χώρα να δουν, όμως εμείς θα πάμε σε ένα άλλο ματς.

Με πολλές φιλοδοξίες παραμένει στο θεσμό ο Άγιαξ, η μοναδική ομάδα από την Ολλανδία που έμεινε στο Γιουρόπα και ο «Αίαντας» περιμένει στο Άμστερνταμ την πολύ δυνατή φέτος Γιάνγκ Μπόις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο καλή και αν είναι η Ελβετική ομάδα, ότι και αν έγινε κόντρα στη Λεβερκούζεν, ο Άγιαξ ίσως είναι ένα εμπόδιο που είναι πραγματικά δύσκολο να περαστεί. Οι Ολλανδοί είναι μια πολύ συγκροτημένη ομάδα, παίζουν καλή μπάλα και θα πάμε στον άσο μαζί με το over 1.5, στο 1.80 με novibet bonus

Άγιαξ: Η μάχη του τίτλου στην Ολλανδία δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός κρίνεται υπέρ του Άγιαξ, ο οποίος συνεχίζει με νίκες την πορεία του στην κορυφή. Το μεγάλο «στοίχημα» της Ολλανδικής ομάδας είναι η πορεία της προς τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Μετά το Λιλ, λοιπόν, στο Γιουρόπα έρχεται η Γιανγκ Μπόις, μια ομάδα αρκετά επιθετική, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον Άγιαξ στην άμυνα. Αν ο «Αίαντας» παίξει έξυπνα, πάντως, λογικά δε θα έχει πρόβλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο τερματοφύλακας Ονάνα (ντόπινγκ) και η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του, ο επιθετικός Αλέ (δεν δηλώθηκε από αμέλεια στη λίστα της ΟΥΕΦΑ)! Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Μαζράουι, δεν τα κατάφερε και συνεχίζει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπλιντ. Αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του επιθετικού Μπρόμπεϊ.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Στεκέλενμπουρχ – Ρενς, Τίμπερ, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο – Κλάασεν, Χράφενμπερχ, Κουντούς – Αντονι, Τάντιτς, Νέρες.

Γιάνγκ Μπόις: Έκανε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στον περασμένο γύρο, καθώς άφησε εκτός Γιουρόπα και μάλιστα με δυο νίκες τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αυτή η πρόκριση των Ελβετών μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία 3 χρόνια και ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή μια μεγάλη στιγμή θα ερχόταν. Εντός συνόρων δεν έχει καν… αντίπαλο, θα πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά και έχει όλο το χρόνο να επικεντρωθεί στην Ευρώπη και την πρόκληση του Άγιαξ. Στο ρόστερ της έχει πολλά ταλέντα από τη χώρα, όπως και 2-3 πολύ ποιοτικούς Αφρικανούς.

Αγωνιστικά Νέα: Στα παιχνίδια με τη Λεβερκούζεν έλειψαν οι βασικοί Ενσαμέ (φορ, 20/12) και Καμαρά (στόπερ, 19/0) λόγω τιμωρίας και επιστρέφουν. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπή αποστολή ο βασικός τερματοφύλακας Βον Μπάλμος (22/0) που αποχώρησε στο ματς του Σαββάτου με τη Βαντούζ (1-1) με χτύπημα στο κεφάλι. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Φαβρ – Χέφτι, Καμαρά, Ζέσιγκερ, Λεφόρτ – Φάσναχτ, Εμπισχερ, Λουστενμπέργκερ, Ενγκαμαλό – Ελιά, Ενσαμέ.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, livescore και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...