Στοίχημα: Παίρνει το Διπλό το “τριφύλλι” (video)


Πολύ πλούσιο και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι πάμε στοίχημα κι έτσι δε δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε σε πέντε προτάσεις. Οι τέσσερις ποδοσφαιρικές έρχονται από Σουπερλίγκ, Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβισιόν και Α’ Μεξικού και η μοναδική μπασκετική επιλογή είναι από την ισπανική λίγκα.

Νίκη για τους “πράσινους”
Ξεκινάμε με το Διπλό του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας σε απόδοση 1.80. Εμφατικά επέστρεψε στις επιτυχίες η Κέρκυρα, που πέρασε με το εντυπωσιακό 1-4 απ’ το Περιστέρι την περασμένη Τετάρτη. Όλες οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της ομάδας των Φαιάκων, που προηγήθηκε νωρίς, είδε το ματς να της «στρώνεται» στα πόδια, αφού ο Ατρόμητος ήταν σε κάκιστη ημέρα και οι δικές της προσπάθειες «έβγαιναν» όλες. Η αποβολή του Κεϊτά στο φινάλε του ημιχρόνου άλλαξε τις ισορροπίες και το 0-2 στο 63’ έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των νησιωτών. «Το σκορ δεν μου λέει κάτι, αλλά οι τρεις βαθμοί που ήταν υπερπολύτιμοι στην προσπάθεια παραμονής», επεσήμανε ο κόουτς Γρηγορίου. Με 7 πόντους τερμάτισε ο Παναθηναϊκός το σερί των τριών εντός έδρας αγώνων, έχοντας απώλειες μόνο με την ΑΕΚ (0-0). Ήταν αποτελεσματικός εναντίον του Πλατανιά την Πέμπτη, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και παρά το 2-1 πριν την ανάπαυλα, η αλήθεια είναι ότι δεν κινδύνευσε ουσιαστικά στη συνέχεια του αγώνα. Στους 29 πόντους οι πράσινοι, σήμερα θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να περάσουν την Ξάνθη (ηττήθηκε χθες) και τον Πανιώνιο και να βρεθούν μόνοι τους στη δεύτερη θέση. Θα το πάρει το Διπλό η ομάδα του Ουζουνίδη.
Δεν πείθει η Λεβερκούζεν
Συνεχίζουμε με το Χ2 της Χέρτα επί της Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.10. Με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα για το 2017 η Λεβερκούζεν υποδέχεται στην έδρα της τη Χέρτα. Το συγκρότημα του Σμιντ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, αυτή με αντίπαλο τη Σάλκε (1-0 εκτός έδρας) στις 11 Δεκεμβρίου. Στις υπόλοιπες μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Φράιμπουργκ (1-1 εντός έδρας) και Κολωνία (1-1 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λειψία (3-2 εντός έδρας), Μπάγερν Μονάχου (2-1 εκτός έδρας) και Ίνγκολσταντ (2-1 εντός έδρας). Να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλει η Χέρτα, η οποία μετά το πέρας 16 αγωνιστικών συγκέντρωσε 30 βαθμούς. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Βέρντερ Βρέμης (1-0 εντός έδρας) και Λειψία (2-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Νταρντάι επικράτησε της Ντάρμσταντ (2-0 εντός έδρας) στις 21 Δεκεμβρίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53’ με τον Πλάτενχαρντ, προτού ο Καλού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση στο 66’. Πιο σταθερή ομάδα οι Βερολινέζοι, θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς.
Υπολογίσιμη η Θέλτα
Η τρίτη σημερινή μας επιλογή είναι το Χ2 της Θέλτα επί της Σοσιεδάδ σε απόδοση 2.20. Ακόμα… φωνάζουν στη Σοσιεδάδ για τη διαιτησία στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Τα… άσπρα μαντήλια κουνήθηκαν ουκ ολίγες φορές, με τους Βάσκους να θεωρούν ότι το τελικό 0-1 δεν είναι δίκαιο. Προς το παρόν μπαίνει… pause στην υπόθεση-προημιτελικά Κυπέλλου, καθώς προέχει το σημερινό ματς. Από το διπλό με 0-2 επί της Μάλαγα έρχεται η ομάδα του Σακριστάν σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρά τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1) κι έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα οκτώ τελευταία «εντός» για τη λίγκα (5-2-1). Η Θέλτα, από την πλευρά της, ελπίζει ότι δε θα αποπροσανατολιστεί από το σοβαρό ενδεχόμενο πρόκρισής της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Εδουάρδο Μπερίτσο στο μεσοβδόμαδο ματς του «Μπερναμπέου», το τελικό 1-2 έκανε αίσθηση και μετατρέπει τη Θέλτα σε φαβορί για μία θέση στα ημιτελικά έναντι της «βασίλισσας». Τρένο… οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο καιρό, μετρούν μόνο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους για πρωτάθλημα και Κύπελλο και με σημερινό διπλό δικαιούνται να ονειρεύονται ακόμα και… Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη αγωνιστική η Θέλτα κατέβαλε εντός έδρας την αντίσταση της Αλαβές με 1-0, χάρη στο γκολ του Ραντόγια στο 89ο λεπτό (οι Βάσκοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 46′).
Νίκη με Over η Τολούκα
Τέλος, επιλέγουμε τον Άσσο της Τολούκα επί της Τζαγκουάρες σε συνδυασμό με το Over 2,5 (απόδοση 2.08). Το εκπληκτικό της ξεκίνημα στη σεζόν συνέχισε η Τολούκα, με την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Κλαμπ Αμέρικα, την Κυριακή. Τα τέρματα των Γκάμπριελ Χάουτσε και Ζεσούς Μέντεζ από το πρώτο ημίχρονο εξασφάλισαν τη νίκη στην Τολούκα, που έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στο ανακαινισμένο γήπεδο της, “Nemesio Díez”. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της μπορεί να αποδειχθεί ένας ακόμη παράγοντας που θα οδηγεί στη νίκη την ομάδα του Ρολάντε Κρισάντε. Η Τολούκα αγωνίζεται και πάλι μπροστά στο κοινό της και η λογική δείχνει πως πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς κόντρα στην σαφώς πιο αδύναμη Τζαγκουάρες. Έχοντας δει το παιχνίδι της για την πρώτη αγωνιστική να αναβάλλεται, η Τζαγκουάρες έπρεπε να περιμένει το Σάββατο για να ξεκινήσει την πορεία της στο Κλαουσούρα 2017, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Πατσούκα. Αυτός ο επιπλέον χρόνος προετοιμασίας δεν αποδείχθηκε χρήσιμος, καθώς γνώρισε εν τέλει την ήττα με 1-0, μετά και το τέρμα του Ρούμπεν Μπότα στο 42ο λεπτό. Η ομάδα του Σέρχιο Μπουένο βρίσκεται στην τρίτη από το τέλος θέση στη “μάχη” που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ μετράει μόλις ένα βαθμό στις 13 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα.
Με χαλαρή άμυνα η Ρεάλ
Από το μπασκετικό κουπόνι πηγαίνουμε με το Over 163,5 πόντοι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια (απόδοση 1.90). Το σπουδαιότερο παιχνίδι της «αυγής» του δευτέρου γύρου στην ACB είναι αυτό μεταξύ της Ρεάλ και της Βαλένθια απόψε στη Μαδρίτη. Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ είχε κάνει καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και νίκησε άνετα 75-94, μια εποχή που η Βαλένθια δεν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά τώρα η ομάδα του Μαρτίνεζ έχει γίνει η γνωστή, «Βαλένθια» που προσαρμόζεται στο παιχνίδι του κάθε αντιπάλου σαν ένας μπασκετικός «χαμελαίοντας». Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τη Ρεάλ και η δυσκολία ενισχύεται από το γεγονός ότι η ομάδα του Λάσο έχει μπροστά μια δύσκολη εβδομάδα για την Euroleague με δύο παιχνίδια, εκτός με Μπάμπεργκ και εντός με Αρμάνι. Το παιχνίδι με την Αρμάνι είναι εύκολο βέβαια αλλά η Ρεάλ πρέπει να είναι σοβαρή διότι θέλει οπωσδήποτε να μείνει εκεί που βρίσκεται για να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Συνηθίζεται φέτος στην πολύ δύσκολη χρονιά της Euroleague, όταν οι ομάδες έχουν μπροστά τους «διπλή» αγωνιστική να μην δίνουν την πρέπουσα σημασία στα πρωταθλήματά τους επομένως η Ρεάλ θα χαλαρώσει αμυντικά για μπει στο ζεύγος αγώνων με τη λιγότερη δυνατή κούραση. Άλλο που δεν θέλει η Βαλένθια που θα βρει λύσεις στην κάθε χαλάρωση των παικτών της Ρεάλ και θα διεκδικήσει τη νίκη στο αναμενόμενο μεγάλο σκορ. Στο όριο των 163.5 πόντων δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Over.
Αυτές ήταν οι σημερινές προτάσεις από το Betarades.gr. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοιμάσαμε για σήμερα, με προγνωστικά, ενδιαφέροντα διαγωνισμό και μία… γερή δόση γέλιου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...