Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στην Ασία!

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα σε όλους! Ακόμη και σήμερα υπάρχουν αγώνες με στοιχηματικό ενδιαφέρον από το Τατζικιστάν και το Τουρκμενιστάν και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η vistabet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις των αγώνων. 


Σφιχτό παιχνίδι για την Αλτίν Ασίρ
Στις 14:00, η Αλτίν Ασίρ υποδέχεται την Κόπενταγκ Ασγκαμπάντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Τουρκμενιστάν. 
Οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα, μετά την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας. 
Στο τελευταίο παιχνίδι της η Αλτίν Ασίρ επικράτησε 2-0 της Μίροου, κάνοντας έτσι σεφτέ στις νίκες για τη φετινή σεζόν. Η Αλτίν είναι το μεγάλο αφεντικό της χώρας από το 2014 και μετά, αφού κατακτά συνεχόμενους τίτλους. 
Η Κόπενταγκ ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και στο τελευταίo της παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας της Νεμπίτσι με 1-0. Μετρά 7 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με μηδέν παθητικό. 
Το μεγάλο φαβορί του πρωταθλήματος, Αλτίν Ασίρ θέλει να επιστρέψει με νίκη από τη διακοπή, αλλά σήμερα δεν θα έχει ιδιαίτερα εύκολο έργο απέναντι σε μία Κόπενταγκ, που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ σε τρία παιχνίδια. Δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, επομένως επιλογή μας από τον αγώνα είναι το under 3.5 σε απόδοση 1.73. 


Βρίσκει γκολ η Κχατλόν
Στις 17:00, η Κχατλόν αντιμετωπίζει την Ιστικλόλ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Τατζικιστάν! Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και στην έδρα της τυπικά φιλοξενούμενης Ιστικλόλ, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. Η Ιστικλόλ μετρά ρεκόρ 12-2-0 εντός έδρας απέναντι στην Κχατλόν. 
Την προηγούμενη αγωνιστική η Κχατλόν έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ισχυρής Κουζάν με 2-3 και έτσι έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της σεζόν, μετά το 2-1 επί της Ισταραβσάν στην πρεμιέρα. 
Με δύο νίκες ξεκίνησε τη σεζόν και το μεγάλο φαβορί της λίγκας, η Ιστικλόλ, η οποία την περασμένη αγωνιστική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Πομίρ με 2-0. Είχε προηγηθεί το επιβλητικό 0-7 στην έδρα της Ντουσάνμπε 83, σκορ που καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικής της Ιστικλόλ με τους ανταγωνιστές της. 
Η Ιστικλόλ είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της χώρας τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να πάρει μία ακόμη νίκη. Φυσικά οι αποδόσεις στο “τυπικά” διπλό είναι μηδαμινές και γι αυτό θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.07. Άλλωστε η Κχατλόν έχει πετύχει 5 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια και μπορεί να βρει μία ακόμη φορά τα δίχτυα σήμερα. 
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και το Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...