Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στη Λευκορωσία!

Ζέσταμα για το Σ/Κ είναι το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (15/05). Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Λίγο πριν την επιστροφή της Bundesliga, εστιάζουμε στη Λευκορωσία. Τόσο στην μεγάλη κατηγορία, όσο και στις Ρεζέρβες. Το πρόγραμμα έχει ενδιαφέροντες αγώνες που προσφέρουν επιλογές για το στοίχημα. Απόψε, θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια. Δεν μας τραβάει την προσοχή το τελικό αποτέλεσμα σε αυτά, αλλά τα γκολ. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η sportingbet. Πάμε τώρα στις σημερινές προβλέψεις μας!

Δεν… ανοίγονται

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από την Α’ Λευκορωσίας. Για την ένατη αγωνιστική της διοργάνωσης, η Τορπέντο Ζοντίνο υποδέχεται την Γκοροντέγια. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν εύκολο εμπόδιο.
Η Τορπέντο Ζοντίνο πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι με νίκη σήμερα «πιάνει» κορυφή! Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά απέχει μόλις έναν πόντο από ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Σλατσκ που προπορεύονται. Είναι σε καλό μομέντουμ και έχει συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές αήττητη, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε στην έδρα της Σλάβια Μοζίρ. Είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν καλή και η αντίπαλος. Συνεπώς, το τελικό 0-0 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Είχε προηγηθεί το εμφατικό 2-5 επί της Μινσκ. Γενικά, η Τορπέντο «κλείνει» τα παιχνίδια της, και προσπαθεί να κρατήσει το μηδέν. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 9/10 τελευταία ματς που έδωσε!
Από την άλλη, η Γκοροντέγια εντοπίζεται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Συγκεκριμένα, τη βρίσκουμε στην 11η θέση της κατάταξης. Βέβαια, έχει αποκτήσει μια απόσταση ασφαλείας από την τελευταία δυάδα, με οκτώ πόντους διαφορά. Έχει τέσσερις πόντους λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο και θα προσπαθήσει να μειώσει το χάσμα από το πάνω μέρος της βαθμολογίας. Προέρχεται από τις ισοπαλίες με Ρουχ Μπρεστ και Μινσκ. Πρέπει να σημειωθεί, ότι παίζει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της. Ενδεικτικά, είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες εξόδους της με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Επιλέγει και αυτή έναν συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού. Στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της μπήκαν δύο και λιγότερα τέρματα.
Στο αποψινό ματς, η Τορπέντο είναι το φαβορί αλλά η Γκοροντέγια δεν θα πέσει αμαχητί. Οι φιλοξενούμενοι είναι δυνατοί στα εκτός και δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το νικητή. Αυτό που προβλέπουμε, είναι ένα «κλειστό» ματς. Για αυτό προϊδεάζει το στυλ αμφότερων των ομάδων. Έτσι, πάμε με το Under 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 2 γκολ) σε απόδοση 1.85.

Αξία στα πολλά Γκολ

Από την Α’ Λευκορωσίας, μεταφερόμαστε στις Ρεζέρβες. Το εν λόγω πρωτάθλημα έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σήμερα λοιπόν, η Ενερτζέτικ φιλοξενεί τη Ντιναμό Μπρεστ. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι η ένατη αγωνιστική. Σε αυτό το παιχνίδι, βλέπουμε… γκολ!
Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη πανηγύρισε την περασμένη αγωνιστική η Ενερτζέτικ. Για την ακρίβεια, φιλοξενήθηκε από τη Σλατσκ και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της αντιπάλου της. Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το «διπλό» με το εμφατικό 0-3. Επέστρεψαν τα χαμόγελα λοιπόν στην ομάδα, μετά τις απανωτές ήττες από Νέμαν Γκρόντνο και Σμολέβιτσι. Κάπως έτσι, η Ενερτζέτικ φιγουράρει στην δέκατη θέση της βαθμολογίας. Το βασικό της πρόβλημα, που της στερεί πολλούς βαθμούς, είναι η κακή αμυντική της συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαίο, ότι δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Προβληματική στα μετόπισθεν όμως, είναι και η Ντιναμό Μπρεστ. Πρόκειται άλλωστε για μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς. Παρόλα αυτά, την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Έχασε μεν με 2-1 από τη Ντιναμό Μινσκ, ωστόσο ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε μια πολύ πιο ποιοτική αντίπαλο. Με 19 γκολ παθητικό, στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την 13η θέση. Πρέπει να βελτιωθούν άμεσα αν θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις.
Σε κάθε περίπτωση, Ενερτζέτικ – Ντιναμό Μπρεστ προβλέπεται θεαματικό. Οι δύο ομάδες φαίνονται να μη… νοιάζονται για την άμυνά τους. Αυτό δείχνουν τα νούμερα, και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα γίνει ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με πολλά γκολ. To Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...