Στοίχημα: Πετάνε φωτιές σε Νιγηρία και Βραζιλία, έβγαλαν τα… πιστόλια – απίστευτη τριάδα στο 10,72!



Στο σημερινό (13/11) κουπόνι της Παρασκευής ξεχωρίζουν οι αγώνες εθνικών ομάδων ανά τον πλανήτη. Το Betarades.gr επιστρέφει με τρεις ακόμη στοιχηματικές προτάσεις με αξία. Συνέχεια δίνεται στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ενώ δράση υπάρχει και σε πρωταθλήματα όπως της Β’ Βραζιλίας και φυσικά στην Ευρωλίγκα. Σας υπενθυμίζουμε ότι τις σημερινές μας επιλογές και πολλές άλλες μπορείτε να τις βρείτε σε ελκυστικές αποδόσεις στην bwin. Ας περάσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Δυνατή επιθετικά, ευάλωτη αμυντικά η Νιγηρία

Ξεκινάμε σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Σιέρα Λεόνε που θα διεξαχθεί στη Μπενίν Σίτι, για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στις 18:00.

Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει η Νιγηρία που φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου της με το απόλυτο των έξι βαθμών μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, κέρδισε το Μπενίν με 2-1 και εκτός έδρας με 4-2 το Λεσότο. Η επιθετική της γραμμή είναι το μεγάλο της “όπλο”, με τον επιθετικό της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν να έχει σημειώσει τρία γκολ. Αν κάτι θα πρέπει να προβληματίζει τον Γερμανό προπονητή, Γκέρνοτ Ρορ, είναι το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ. Στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε ηττήθηκε με 1-0 από την Αλγερία και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Τυνησία.

Τρεις συνεχόμενες ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια μετράει η Σιέρα Λεόνε. Το άσχημο ξεκίνημα στον όμιλο, καθώς έφερε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με το Λεσότο και ηττήθηκε με 1-0 από το Μπενίν, είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή, με τον Κέιστερ να παίρνει τη θέση του Τετέ. Συγκατοικεί στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με το Λεσότο με μόλις έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές.

Η Νιγηρία είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Η αμυντική λειτουργία, όμως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και η Σιέρα Λεόνε μπορεί να σκοράρει. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.62.

Σκοράρουν στη Βραζιλία

Αλλάζουμε ήπειρο για τη δεύτερη σημερινή επιλογή μας όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Στις 21:00, η Πόντε Πρέτα φιλοξενεί την Μπραζίλ Ντε Πελότας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας Βραζιλίας. 

Αξιοσημείωτα είναι τα στατιστικά της Πόντε Πρέτα στα γκολ.Τα παιχνίδια της έχουν τα πιο πολλά τέρματα από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο της κατηγορίας. Μετράει, μάλιστα, δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχει σκοράρει τόσο αυτή όσο και η αντίπαλος. Είναι σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα, που οδηγεί και στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία, με μόλις μείον τρεις πόντους. Προέρχεται από ισοπαλία μακριά από το γήπεδό της με την Αμέρικα Μινέιρο και σκορ 1-1, χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες. 

Το σερί της των πέντε αγώνων χωρίς νίκες κατάφερε να σπάσει η Μπραζίλ Ντε Πελότας την προηγούμενη αγωνιστική. Μέσα στην έδρα της, συνέτριψε με 3-0 την Κουιάμπα με σκόρερ τους Ολιβέιρα, Ντελατόρε και Μπρούνο Ζοσέ. Όλα αυτά, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Τεντσάτι. Βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις για υποβιβασμό, καθώς είναι πέντε βαθμούς μπροστά.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι – οι δεύτεροι ιδίως εκτός έδρας – βρίσκουν με την ίδια ευκολία τα δίχτυα όσο και δέχονται τέρματα. Αναμένουμε πως και οι δύο αντίπαλοι θα καταφέρουν να σκοράρουν, γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.20. 

Με την ποιότητα της Ζενίτ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βιλερμπάν και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που θα διεξαχθεί στις 21:45 στη Γαλλία, για την 8η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Η Βιλερμπάν έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα με μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες. Προέρχεται από πολύ βαριά εντός έδρας ήταν με 89-68 στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι 14 πόντοι που σημείωσε ο Φρίμαν δεν αποδείχτηκαν αρκετοί. Στο προηγούμενο παιχνίδι της για την Euroleague, είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Μπασκόνια με 88-86 ενώ στο ενδιάμεσο είχε επικρατήσει με 93-83 επί της Ορλεάν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 75-66, ενώ πριν είχε σημειώσει σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 74-70. Ακόμη, η ρωσική ομάδα τα πάει εξαιρετικά στην VTB League, όπου στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της συνέτριψε με 94-74 τη Ζιέλονα Γκόρα.

Η Ζενίτ είναι σαφώς πιο πρόσφατο ποιοτική ομάδα και έχει προβάδισμα για τη νίκη. Επιλέγουμε 2 στο -3.5 σε ένα απόδοση 1.86.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...