Στοίχημα: Προβάδισμα Άρης και Σίτι

Σήμερα Σάββατο (17/10) το στοιχηματικό κουπόνι είναι πλούσιο με ποικιλία αγώνων για όλα τα γούστα. Το Betarades.gr διάλεξε τρεις ξεχωριστές στοιχηματικές προτάσεις για εσάς. Συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε ματς από την ελληνική Super League, την αγγλική Premier, αλλά και ένα μπασκετικό από Ισπανία.

Πριν προχωρήσουμε, να υπενθυμίσουμε πως στη σελίδα μας θα βρει κανείς όλα τα στοιχεία που μπορεί να χρειαστεί για να παίξει στοίχημα. Ας περάσουμε τώρα στα προγνωστικά μας.

Ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης

Αρχίζουμε από την Ελλάδα, όπου ο Άρης υποδέχεται στις 18:15 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο τών Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα, καθώς εγιναν βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού. Ο Άρης ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έκανε αρκετές κινήσεις, με τους Κάτσε και Σίλβα να βρίσκονται στην αποστολή του σημερινού αγώνα.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε (1-0) στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε μέχρι στιγμής, απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο τραυματίας Ράιλι και οι νεοαποκτηθέντες Μπρούσιτς και Γιαννακόπουλος.

Ο Άρης είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο του. Την τελευταία περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι θα τον προτιμήσουμε για νίκη. Γι’ αυτό επιλέγουμε -1 εντός (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.08.

Παιχνίδι αποδείξεων για τη Μάντσεστερ Σίτι

Σειρά έχει η Αγγλία, για την αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ στις 19:30. Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, με μόλις 4 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια. Την εντός έδρας συντριβή (5-2) από τη Λέστερ, ακολούθησε μάλιστα η ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Λιντς. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανόρθωση της ψυχολογίας των παικτών του. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ντε Μπρόινε, ενώ αντίθετα στη διάθεσή του τέθηκαν οι Στέρλινγκ και Αγκουέρο.

Η Άρσεναλ έχει απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις και ισοβαθμεί με ακόμα τρεις ομάδες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μοναδική ήττα για τους”κανονιέρηδες” ήταν αυτή από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ (3-1). Εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ έχει να αντιμετωπίσει και την πολύ άσχημη παράδοση, καθώς έχει ηττηθεί και στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει, επιτέλους,να βγάλει αντιδραση. Είναι μονόδρομος η νίκη της απόψε. Γι αυτό επιλέγουμε -1 εντός (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 1.88.

Χαμηλοί ρυθμοί από την Ανδόρα

Κλείνουμε με επιλογή από Ισπανία και το ματς ανάμεσα σε Ανδόρα και Σαν Πάμπλο Μπούργκος στις 19:00. Με όπλο την άμυνά της, η Ανδόρα κατάφερε να επικρατήσει (69-64) στην έδρα της Μανρέσα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε, όμως, να ανταπεξέλθει στην ποιότητα της Βίρτους Μπολόνια, από την οποία και ηττήθηκε με 82-66 για το EuroCup. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Ναβάρο ο Γέλινεκ, που σημείωσε 15 πόντους. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Σι και Ντιανέ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέρεθ.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της Σαν Πάμπλο Μπούργκος στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στη Μπασκόνια με 91-89. Με πρωταγωνιστή τον Κράβιτς που πέτυχε 16 πόντους, ενώ είχε άξιο συμπαράσταση τον Βραζιλιάνο Μπενιτε με 14. Ο σέντερ Σακό βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Δεν προβλέπουμε πως θα μπουν πολλά καλάθια σε αυτή την αναμέτρηση. Γι αυτό επιλέγουμε το Under 164.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...