Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Μονακό

Βραδιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η αποψινή, τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε μπασκετικό επίπεδο. Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό φιλοξενεί την Ντόρτμουντ και η Μπαρτσελόνα τη Γιουβέντους, ενώ στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Εφές Αναντολού, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Ανώτερη η Μονακό
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μονακό – Ντόρτμουντ, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μια ονειρική χρονιά διανύει η Μονακό έχοντας βάλει τα… γυαλιά σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της και εκμεταλλευόμενη το υπέρ της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ (3-2), να πάρει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αρκεί να μη λυγίσει από την πίεση. Τις δώδεκα τελευταίες φορές που είχε πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση από το εκτός έδρας πρώτο παιχνίδι, πήρε εν τέλει το “εισιτήριο”. Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα στο Πριγκιπάτο, οι Μονεγάσκοι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί και θεωρούμε ότι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.
“Κυνηγά” την ανατροπή η Μπαρτσελόνα
Πάμε στο παιχνίδι της Βαρκελώνης, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Γιουβέντους και επιλέξουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.25 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Μπάρτσα κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά). Οι Καταλανοί καλούνται να κάνουν ακόμη μια ανατροπή όπως απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα στο Τορίνο. Το ενθαρρυντικό για τους γηπεδούχους είναι ότι μετρούν 15/15 εντός έδρας νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, ενώ στη φετινή σεζόν σκόραραν από τέσσερα γκολ και πάνω σε όλα τα ματς που έδωσαν στο “Καμπ Νου” στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη δίψα για εκδίκηση για το χαμένο τελικό του 2015 υπάρχει στο στρατόπεδο των Ιταλών, στον αντίποδα. Η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας 4/4 εκτός έδρας νίκες με απολογισμό γκολ 10-1 στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο σήμερα το έργο της είναι πολύ πιο δύσκολο. Οι “μπλαουγκράνα” θεωρούμε ότι θα διεκδικήσουν μέχρι “τελικής πτώσης” την πρόκριση και θα επιβεβαιώσουν το στοίχημα που προτείνουμε.
Πολλά γκολ στη Βενεζουέλα
Περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί όπου η Ζαμόρα υποδέχεται την Ικίκε για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η Ζαμόρα, με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της να είναι την περασμένη εβδομάδα στο Λιμπερταδόρες με την Γκουαρανί (Παραγουάη), γνωρίζοντας την ήττα στο Ασουνσιόν με 3-1. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, με το αποψινό παιχνίδι να είναι “τελικός” αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση. Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση, θα παραταχθεί και η Ικίκε. Οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να πάρουν περισσότερα ρίσκα αν θέλουν αν κυνηγήσουν τη νίκη και αυτό θα τις κάνει ακόμη περισσότερο ευάλωτες αμυντικά. Επιλογή το Over.
Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, στην οποία θα πάμε με το Under 151.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Μπορεί να ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με τρεις σερί ήττες, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να τερματίσει τρίτος, έχοντας τώρα το πλεονέκτημα έδρας. Η Εφές παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στην τρίτη δεκάδα αγώνων, πέτυχε οκτώ νίκες και προκρίθηκε στα πλέι οφ ως έκτη. Στα δύο ματς που αναμετρήθηκαν οι ομάδες στην κανονική περίοδο, ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα στο ΣΕΦ με 90-66 και ηττήθηκε 77-69 στην Πόλη για την προτελευταία αγωνιστική όντας αδιάφορος και με σημαντικές απουσίες, ενώ η Εφές ήθελε τη νίκη διότι διεκδικούσε ακόμη και τετράδα. Σήμερα οι γηπεδούχοι αναμένεται να στηριχθούν στην πανίσχυρη άμυνά τους, που δεχόταν 74 πόντους ανά αγώνα γενικά και 70 στο ΣΕΦ, αποσυντονίζοντας την ούτως ή άλλως άναρχη λειτουργία της ομάδας του Περάσοβιτς. Επιλογή από τον πρώτο αγώνα της σειράς το Under 151.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/04/blog-post_19.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...