Στοίχημα: Σκληρές ομάδες Κάντιθ και Τενερίφη

Αρκετά ενδιαφέρον μοιάζει να είναι το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με αναμετρήσεις σε Β’ Ισπανίας, Βραζιλία και Σκανδιναβία. Εμείς ξεχωρίσαμε δυο από αυτά τα παιχνίδια τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων όμως, να θυμίσουμε πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε τα review όλων των στοιχηματικών εταιρειών, όπως αυτό της Netbet.
Σφιχτό” ματς στο Κάντιθ
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κάντιθ – Τενερίφη, όπου επιλέγουμε το Under 2 γκολ σε απόδοση 1.90. Οι δυο μονομάχοι θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τους τελικούς των πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Ουέσκα και Χετάφε. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες, το αποψινό παιχνίδι πιθανόν να κρίνει τη μισή πρόκριση, έτσι αμφότερες αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές, διατηρώντας την αμυντική εικόνα που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα εμπιστευτούμε την καλή και σταθερή αμυντική τους λειτουργία τους και θα πάμε με το Under 2. Σε περίπτωση που σημειωθεί ένα ή κανένα γκολ θα πληρωθούμε όλο το στοίχημα, σε περίπτωση που σημειωθούν δυο ακριβώς το ποντάρισμά μας θα επιστραφεί, ενώ σε περίπτωση που σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα τότε χάνουμε.
Εμπιστοσύνη στη σταθερότατη Κοριτίμπα
Η δεύτερη και τελευταία μας επιλογή για σήμερα προέρχεται από τη Βραζιλία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κοριτίμπα και Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 11η θέση με εννιά βαθμούς όντας ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η Κοριτίμπα έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων αήττητη, σε αυτή τη σειρά έχει ρεκόρ 3-1-0, ενώ όλες οι νίκες της ήταν “καθαρές”. Μέχρι στιγμής στο “σπίτι” της μετράει το απόλυτο 3/3 και κόντρα στην Μπαΐα περιμένουμε να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/06/blog-post_15.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...