Στοίχημα: «Στήριγμα» η Μίλαν! (vid)

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Μίλαν! (vid)

Ένα «καυτό» Σάββατο είναι το σημερινό (02/03) και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο κουπόνι του στοιχήματος. Εμείς, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σασουόλο, για τη Serie A. Επιπλέον, η ελληνική Σούπερ Λιγκ βγάζει επιλογή, όπως και ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!
Σε φόρμα η Μίλαν
Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την ιταλική Serie A, που έφτασε στην 26η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο η Μίλαν φιλοξενεί τη Σασουόλο. Οι «Ροσονέρι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, και η μεταγραφή του Πιότεκ αποδεικνύεται «λίρα εκατό»! Η ομάδα του Γκατούζο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έφυγε αλώβητη (0-0) από την έδρα της Λάτσιο για το κύπελλο. Συνολικά, η Μίλαν είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές και επιδιώκει να σταθεροποιηθεί στην τετράδα της βαθμολογίας. Στον πρώτο γύρο, οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει 1-4 τη Σασουόλο. Η Μίλαν μάλιστα, έχει πάρει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Η Σασουόλο είναι ντεφορμέ και βλέπει το «τρένο» της Ευρώπης να χάνεται. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 μετη Σπαλ, εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, και μοιάζουν να χάνουν τα κίνητρά τους. Η εξάδα απομακρύνεται και ο υποβιβασμός δεν τους απειλεί. Η Μίλαν είναι σαφώς καλύτερη και μπορεί να «καθαρίσει» το σημερινό παιχνίδι. Έτσι, επιλέγουμε το Μίλαν -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Μίλαν με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.90.

«Καίγεται» ο ΠΑΣ
Ερχόμαστε στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχεται σήμερα την Ξάνθη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, τις οποίες μάλλον δεν άξιζε. Ο ΠΑΣ έπαιξε καλά τόσο κόντρα στον Ατρόμητο, όσο και απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά η αναποτελεσματικότητα του στοίχισε. Σήμερα, δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, και μόλις στο +1 από τον απευθείας υποβιβασμό.
Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα φαίνεται πως περνάει η Ξάνθη. Οι ««Ακρίτες» έχασαν και από τον Λεβαδειακό, στην έδρα τους, και αποχαιρέτησαν κατά πάσα πιθανότητα την πεντάδα. Μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Ξάνθη τις τελευταίες 13 αγωνιστικές και φαίνεται ότι έχει τρυπήσει το ταβάνι της. Δεν μπορεί να σκοράρει και τα κενά στην άμυνα είναι σημαντικά. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων και θα πάρει αυτό το must win παιχνίδι. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει και ελπίζει ο Κολοσσός

Μένουμε Ελλάδα και μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και τη Basket League. Ο Κολοσσός Ρόδου δίνει σήμερα έναν αγώνα δίχως αύριο με αντίπαλο τον Ήφαιστο Λήμνου. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ΑΓΟΡ και Πανιώνιος έχουν μόλις μία νίκη παραπάνω. Ο Κολοσσός παλεύει σκληρά στις τελευταίες αναμετρήσεις και χάνει στις λεπτομέρειες. Μοιάζει θέμα χρόνου, να έρθει η νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία.
Ο Ήφαιστος Λήμνου από την άλλη έχει ρεκόρ 8-8 και δεν κινδυνεύει. Αντίθετα, μάχεται για να μπει στα πλέι-οφ. Σίγουρα, οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν φόβητρο για τους γηπεδούχους, που κοίταξαν στα μάτια και τον Παναθηναϊκό. Ο Ήφαιστος έχει κίνητρο, αλλά του Κολοσσού είναι σαφώς ισχυρότερο. Μάλλον, έφτασε η στιγμή οι Ροδίτες να πάρουν μια σημαντική νίκη και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Συνεπώς, στηρίζουμε το Κολοσσός Ρόδου -2.5 σε απόδοση 1.93.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, για την ελληνική Σούπερ Λιγκ!
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/vid.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...