Στοίχημα: “Στηρίγματα” οι Βιγιαρεάλ και Στουρμ Γκρατς

Γεμάτο και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, με αποτέλεσμα να μη δυσκολευτούμε να καταλήξουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Σουπερλίγκ, Πριμέρα Ντιβισιόν και Αυστρία. Δε λείπει, βέβαια, και η μπασκετική πρόταση που μας έρχεται από το ισπανικό clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.
Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα της βαθμολογία Β’ Εθνικής.
Παίρνει αποτέλεσμα το “κίτρινο υποβρύχιο”
Η πρώτη από τις δύο δυνατές μας προτάσεις είναι το Διπλό Draw No Bet της Βιγιαρεάλ επί της Θέλτα σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η γηπεδούχος Θέλτα θα παραταχθεί σήμερα χωρίς αρκετούς βασικούς, καθώς ο κόουτς Μπερίτσο αποφάσισε να ξεκουράσει ορισμένα από τα “βαριά χαρτιά” ενόψει του επαναληπτικού με την Κράσνονταρ για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Η Θέλτα κέρδισε με 2-1 στο πρώτο ματς κι έτσι πηγαίνει με πολλές πιθανότητες πρόκρισης στη Ρωσία. Την ίδια στιγμή, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (0-2-1), ενώ την περασμένη αγωνιστική έφυγε με το “βαρύ” 5-0 από την έδρα της Μπαρτσελόνα. Βίος αντίθετος για τη Βιγιαρεάλ, που έχει στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στην Πριμέρα Ντιβισιόν (σ.σ. αποκλείστηκε από τη Ρόμα στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ) και βρίσκεται επίσης σε κατάσταση φόρμας, έχοντας πάρει τη νίκη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Το περασμένο σαββατοκύριακο επικράτησε εντός έδρας της Εσπανιόλ με 2-0 κι έχει βλέψεις για την πρώτη τετράδα του πίνακα. Θα… πάρει αποτέλεσμα το “κίτρινο υποβρύχιο”.
Προβάδισμα η Στουρμ
Το δεύτερο σημερινό δυνατό μας σημείο είναι ο Άσσος Draw No Bet της Στουρμ Γκρατς επί της Ραπίντ Βιέννης, σε απόδοση 1.98. Από τη νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της 2ης Άλταχ με 3-0 προέρχεται η Στουρμ και με σημερινό τρίποντο πλησιάζει στο -2 από την προνομιούχο πρώτη τριάδα του πίνακα. Η νίκη αυτή πήρε τη σκυτάλη από την τριάδα ηττών από Μάτερσμπουργκ (1-0), Αούστρια Βιέννης (0-4) και Σεντ Πόλτεν (2-1). Η Ραπίντ, από την πλευρά της, διανύει ξεκάθαρα περίοδο ντεφορμαρίσματος. Έχει συνδυάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τα “χαστούκια” από Βακ Πέλετς (2-1 εκτός) και Σάλτσμπουργκ (0-1), ενώ το σερί των τελευταίων τεσσάρων αγώνων της συμπληρώνουν οι ισοπαλίες με Αούστρια (1-1 εκτός) και Αντμίρα (0-0 εντός). Η Στουρμ έχει το μομέντουμ και θεωρούμε ότι θα εκμεταλλευθεί την αγωνιστική μετριότητα των Βιεννέζων.
Στην ΑΕΚ το ντέρμπι
Ερχόμαστε εντός των συνόρων, επιλέγοντας τον Άσσο της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων του ΟΑΚΑ (απόδοση 2.43). Η Ένωση συνεχίζει να παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ, υπολειπόμενη δύο βαθμών της 5ης Ξάνθης. Θετικός μπορεί να θεωρηθεί ο βαθμός της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας με τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν…τα ημίχρονα. Πάντως, το αγωνιστικό της πρόσωπο έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την έλευση του Χιμένεθ και το σερί 7-4-0 στα τελευταία 11 παιχνίδια της δεν περνάει απαρατήρητο. Ο ΠΑΟΚ έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το θρίαμβο της Τούμπας επί του Ολυμπιακού (2-0), που διεύρυνε στο 7-2-0 το αήττητο σερί του σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιστεύουμε, όμως, ότι η ομάδα του Ίβιτς θα εμφανίσει και σήμερα τα… αρνητικά συμπτώματα που τη χαρακτηρίζουν συνήθως στο ΟΑΚΑ. Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι οι Θεσσαλονικείς μετρούν μόλις έξι νίκες σε σύνολο 61 αγώνων στο “Σπύρος Λούης”.
Over στο clasico
Η σημερινή μας στοιχηματική “βόλτα” ολοκληρώνεται με μπάσκετ. Επιλέγουμε το Over 165,5 πόντοι στο ισπανικό clasico της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 1.90. Για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν συναντιούνται οι δύο αντίπαλοι, με τους “μπλαουγκράνα” να μετρούν δύο νίκες έναντι μίας της “βασίλισσας”. Πιο συγκεκριμένα κέρδισαν ε 93-99 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και με 85-75 στον πρώτο γύρο της ACB, ενώ ηττήθηκαν με το βαρύτατο 63-102 στον πρώτο γύρο της Euroleague. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Ρεάλ προέρχεται από την ήττα από την Τενερίφη με 75-64 και η Μπαρτσελόνα από το νικηφόρο 73-70 επί της Μούρθια. Το συγκεκριμένο ζευγάρι συνηθίζει να μας προσφέρει… σκορ και θέαμα, ενώ παράλληλα οι Μαδριλένοι παρουσιάζουν αμυντικές αδυναμίες τον τελευταίο καιρό. Μας φαίνεται, λοιπόν, πολύ ελκυστικό το Over 165,5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/03/blog-post_12.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...