Στοίχημα: Το μοναδικό «μέτωπο» της Λίβερπουλ

Στοίχημα: Το μοναδικό «μέτωπο» της Λίβερπουλ

Μπορεί η Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με τον πρωταθλητή να έχει λίγο έως πολύ κριθεί, όμως όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, η μάχη που δίνουν πολλές ομάδες για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια και το Τσάμπιονς Λιγκ πιο συγκεκριμένα, ολοένα και «φουντώνει».

Παίξε στοίχημα κάνοντας την vistabet εγγραφη

Μια από τις άμεσες ενδιαφερόμενες είναι η Λίβερπουλ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα φορτσάρει για να πάρει τις νίκες που χρειάζεται. Η αρχή γίνεται στο «Έλαντ Ρόουντ» του Λιντς, απέναντι στα «παγώνια».

Λιντς: Την πιο μεγάλη νίκη της από τη στιγμή που επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Λιντς η οποία κέρδισε μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου και σχεδόν βέβαιης πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, Μάλιστα ο τρόπος που τα «παγώνια» έφτασαν στο τρίποντο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός, αν αναλογιστούμε πως αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο λόγω αποβολής του Κούπερ. Η ομάδα του Μπιέλσα προηγήθηκε με το πρώτο της σουτ στο ματς με τον Ντάλας, άντεξε στο σφυροκόπημα των γηπεδούχων με τις 29 τελικές προσπάθειες και με τη δεύτερη τελική της στο παιχνίδι, βρήκε γκολ νίκης και πάλι με τον Ντάλας που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 91′.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Κούπερ (23/1), επιστρέφει ο πολύτιμος εξτρέμ Χάρισον (29/7). Αμφίβολος ο ενδεκαδάτος εξτρέμ Ραφίνια (26/6), δύσκολα θα προλάβει ο ημιβασικός μεσοεπιθετικός Ροδρίγο (21/3).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Μεσλιέ – Άιλινγκ, Γιορέντε, Στράουκ, Αλιόσκι – Ραφίνια (Κλιχ), Φίλιπς, Ντάλας, Χάρισον – Ρόμπερτς – Μπάμφορντ.

Λίβερπουλ: Τα έδωσε όλα για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο πλήρωσε τα εκνευριστικά άστοχα τελειώματα στις πολλές φάσεις που της παρουσιάστηκαν, μένοντας έτσι εκτός της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ κρατάει την πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας πως αν είχε προσέξει λίγο παραπάνω στο πρώτο ματς στην Ισπανία θα μπορούσε να είχε πάρει το εισιτήριο. Πάντως το πρόβλημα στο γκολ έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό θέμα για τους «κόκκινους» με τους επιθετικούς της ομάδας του Κλοπ να δείχνουν πως έχουν πλέον σημαντικό ψυχολογικό ζήτημα.

Αγωνιστικά Νέα: Χάνουν ένα ακόμα οι χρήσιμοι στόπερ Μάτιπ (10/1) και Γκόμεζ (7 συμ.), ο πολύτιμος Φαν Ντάικ (στόπερ, 5/1), ο αρχηγός Χέντερσον (χαφ, 21/1) και ο εφεδρικός φορ Οριγκί (9 συμ.). Ισως επιστρέψει ο νεαρός χαφ Τζόουνς (20/1).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον – Αλκάνταρα, Φαμπίνιο, Μίλνερ – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ.

Πρόταση στο pame stoixima : Είναι αλήθεια πως η Λίντς κόντρα στους «μεγάλους» της χώρας τα δίνει όλα, ασχέτως αν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Αυτή τη στιγμή όμως η Λίβερπουλ απαλλαγμένη από τις υποχρεώσεις σε άλλες διοργανώσεις θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την 4άδα. Θεωρούμε πως εύκολα-δύσκολα με την ποιότητά της θα φύγει νικήτρια από το Λιντς. Στο 1.70 το διπλό από την vistabet.

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, στοιχηματικές και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...