Στοίχημα: Το παίρνει η Φροζινόνε

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες για τα μπαράζ διαβάθμισης σε Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις που έχει επιλέξει το Betarades.gr από το κουπόνι στοιχήματος.
Βγάζει τον άσσο η Φροζινόνε
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Φροζινόνε – Κάρπι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για τη ρεβάνς των ημιτελικών των πλέι οφ ανόδου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν καλύτερη η Φροζινόνε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε καλύτερες ευκαιρίες, θα μπορούσε να έχει σκοράρει και να πάρει το ματς. Σήμερα θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της κόντρα στην Κάρπι και να πάρει την πρόκριση, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό αυτό να συμβεί με νίκη. Έρχεται από τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες, κέρδισε τα 6/9 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο της, όπου έχασε μόλις μια φορά (6-2-1). Στον αντίποδα, η Κάρπι φανέρωσε αρκετές αδυναμίες στο ματς της Παρασκευής, δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και σήμερα είναι υποχρεωμένη να σκοράρει. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έδρας κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε ματς (1-2-2), δέχεται σχεδόν πάντα γκολ. Θα πάμε με τον άσσο.
Μπορεί το διπλό η Ρέντινγκ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χάντερσφιλντ – Ρέντινγκ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Είναι ο μεγάλος τελικός των 200 εκ. ευρώ, που θα διεξαχθεί στο θρυλικό «Ουέμπλεϊ». Ο νικητής θα κερδίσει το εισιτήριο για τα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ, διάκριση που ασφαλώς αποτελεί τεράστια τιμή για αμφότερες τις ομάδες. Οι τυπικά γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ με 81 πόντους και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ ανόδου απέκλεισαν τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με δύο ισοπαλίες (στα πέναλτι). Στον αντίποδα, η Ρέντινγκ πήρε εκτός έδρας 1-1 με τη Φούλαμ, επικράτησε 1-0 εντός έδρας και σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρούμε ότι η Ρέντινγκ είναι καλύτερη ομάδα, θα διαχειριστεί πιο ισορροπημένα τον τελικό και έχει περισσότερες ελπίδες για την επικράτηση. Επιλέγουμε το 2 DNB.
Μετράει το κίνητρο για την Κονκόρντια
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κονκόρντια – Μποτοσάνι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των πλέι οφ παραμονής, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» και τους φιλοξενούμενους να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Πιο συγκεκριμένα, η Κονκόρντια μετράει 23 πόντους, βρίσκεται στο -3 απ’ τη θέση των μπαράζ παραμονής και στο -4 απ’ την απευθείας σωτηρία, σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες. Έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες κόντρα σε Παντούρι (3-2) και Γκαζ Μετάν (3-0), σήμερα αντιμετωπίζει μια αδιάφορη Μποτοσάνι, η οποία έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 30 πόντους και βρίσκονται στο +4 απ’ τη θέση των μπαράζ, έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία και είναι αδιάφοροι στα τελευταία δύο ματς. Έρχονται από δύο σερί ήττες, αμφότερες με σκορ 0-1 κόντρα σε Βολουντάρι (εκτός) και Ιάσι (εντός). Θα πάμε με την έδρα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/blog-post_29.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...