Στοίχημα: “Τρένο” ο Άγιαξ, “μπλόκο” στο Ζάγκρεμπ – 3αδα για ταμείο στο 7.4!


Το κουπόνι παμε στοιχημα της Πέμπτης (08/04) διαθέτει αγώνες του Europa League, που κλέβουν την παράσταση! Το Betarades.gr επέλεξε τρία σούπερ προγνωστικά με αξία για εσάς. Δύο προκύπτουν από τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση και ένα επιπλέον από τη Euroleague. Ας δούμε αμέσως ποια είναι!

Με τη φόρμα του Άγιαξ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 στην Ολλανδία, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Ρόμα, για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί εφτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν εκτός έδρας (1-2) επί της Χέρενφεν, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος τους σκορ. Κάνουν “περίπατο” στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη δεύτερη Αϊντχόφεν. Η αποτελεσματικότητα της επιθετικής τους γραμμής είναι εντυπωσιακή, αφού έχουν σημειώσει 85 γκολ σε 27 παιχνίδια.

Δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι στη Σέρια Α η Ρόμα, που αγνοεί τη νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή τη φορά αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 2-2 απέναντι στην Σασουόλο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Το πρόβλημα για την ομάδα του Φονσέκα εντοπίζεται κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί εφτά τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. 

Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει ο Άγιαξ, που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, μετρώντας οκτώ συνεχόμενες νίκες. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην Ρόμα, που ψάχνει να βρει τα πατήματα της. Θα προτιμήσουμε το άσο σε απόδοση 2.05.

“Όπλο” η άμυνα της Ντιναμό

Συνεχίζουμε με τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και μεταφερόμαστε στην Κροατία, όπου και πάλι στις 22:00 η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ.

Μετά την μεγάλη έκπληξη από τον αποκλεισμό της Τότεναμ, άνοιξε η… όρεξη για τους Κροάτες. Εκτός, βέβαια, από την Ευρώπη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δίνει μεγάλη μάχη και για το πρωτάθλημα της χώρας της, καθώς ισοβαθμεί με την Όσιγεκ στην κορυφή της κατάταξης. Εντός συνόρων είναι αήττητη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σίμπενικ. Οι Γκαβράνοβιτς και Όρσιτς είναι οι ηγέτες της γραμμής κρούσης της, καθώς έχουν σημειώσει από 14 γκολ.

Η Βιγιαρεάλ φαίνεται να βρίσκει τον καλό εαυτό της στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο της αγωνιστικής περιόδου. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην La Liga, επί των Έιμπαρ (1-3),  Κάντιθ (2-1) και Γρανάδα (0-3). Η ομάδα του Έμερι φορτσάρει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Η Ντιναμό Κιέβου ενώ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, παραμένει αήττητη για 14 συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν δέχεται εύκολα γκολ. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην Βιγιαρεάλ, ενώ γενικά  αναμένεται να γίνει ένα “κλειστό” παιχνίδι. Θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.81.

“Χαμηλές πτήσεις” στην Κωνσταντινούπολη

Κλείνουμε με μπάσκετ και Ευρωλίγκα, με την Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 20:45 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Από ήττα στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα με 82-73 έρχεται η Φενέρμπαχτσε. Είχε σημαντικές απουσίες και προσπάθησε αρκετά, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο φάνηκαν οι ελλείψεις της. Θα πρέπει να νικήσει και παράλληλα να χάσει η Αρμάνι για την 4η θέση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό με 72-63 και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αφού κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αν κερδίσει μπαίνει στην 8αδα, όπως και αν ηττηθεί η Ζενίτ. 

Το παιχνίδι αναμένεται “σφιχτό” με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα τελευταία τους παιχνίδια. Δεν περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει ιδιαίτερα. Θα πάμε με το Under 155,5 σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...