Στοίχημα: Φουλ του γκολ σε Πράγα, μπορεί ο Αίαντας – 3αδα σοκ στο 9.97!


Στο κουπόνι της Πέμπτης (15/04) πρωταγωνιστούν οι μεγάλες ρεβάνς για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Το Betarades.gr επέλεξε τρία δυνατά προγνωστικα στοιχηματος σήμερα. Θα ασχοληθούμε με δύο αγώνες της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, καθώς και με το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας αναλυτικά!

Αμφίσκορο στην Πράγα

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και το παιχνίδι που διεξάγεται στις 22:00 στην Πράγα, εκεί όπου η Σλάβια υποδέχεται την Άρσεναλ.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να κάνουν έναν υγιεινό “περίπατο” στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με μεγάλη διαφορά (+16) από τη δεύτερη Γιάμπλονετς. Προέρχονται από νίκη (2-0) στο τοπικό ντέρμπι με την Σπάρτα Πράγας. Τα πάνε εξαίρετικά στην έδρα τους, καθώς μετράνε οχτώ νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Κατάφεραν, επίσης, να αποκλείσουν τις δύο βρετανικές ομάδες, Λέστερ και Ρέιντζερς, που συνάντησαν στη μέχρι τώρα πορεία τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά από την ισοπαλία (3-3) με τη Γουέστ Χαμ και την εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Λίβερπουλ, η Άρσεναλ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτή ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, μετά από 14 αγώνες. Παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Λακαζέτ, που έχει σημειώσει 13 γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Η Σλάβια Πράγας είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, ενώ η Άρσεναλ είναι πολύ ποιοτική μεσοεπιθετικά. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Περνάει ο Άγιαξ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και το παιχνίδι που διεξάγεται στις 22:00 στο Ολίμπικο ανάμεσα στη Ρόμα και τον Άγιαξ.

H ομάδα του Πάουλο Φονσέκα άφησε πίσω την ήττα (0-2) από τη Νάπολι και την ισοπαλία (2-2) με τη Σασουόλο και επικράτησε με 1-0 επί της Μπολόνια. Ο Μαγιοράλ σημείωσε το γκολ της νίκης για τους Ρωμαίους. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κατάφερε και με τη βοήθεια της τύχης να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-2) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Άγιαξ. Έχει υποστεί δύο ήττες στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Το “τρένο” του Άγιαξ πέρασε (0-1) χωρίς να κάνει στάση και από την έδρα της Βαλβάικ. Διεύρυνε στα 17 παιχνίδια το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Προέρχεται, μάλιστα, από πέντε συνεχόμενες νίκες, με πιο εντυπωσιακή αυτή (5-0) επί της Ντεν Χάαγκ. Αντίθετα, η εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ, έβαλε τέλος στο αήττητο των 15 εντός έδρας παιχνιδιών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Άγιαξ είναι υποχρεωμένος να παίξει επιθετικά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τον βάλει και πάλι στη μάχη της πρόκρισης. Η Ρόμα τα πάει καλά στην έδρα της, έχει, όμως… θέμα στα μεγάλα ματς. Θα ποντάρουμε στην πρόκριση του Άγιαξ σε απόδοση 3.00.

Με την ανάγκη της Μπέτις

Κλείνουμε για σήμερα με επιλογή μπάσκετ από την ισπανική Λίγκα ACB, όπου στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής η Μπέτις φιλοξενεί τη Μούρθια στις 19:30.

Φορτσάρει τελευταία η Μπέτις, που μετράει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Αυτό της έχει επιτρέψει να πάρει βαθμολογική ανάσα και να βρεθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρη, ωστόσο, και πρέπει να παλέψει για την κατηγορία.

Από νίκη με 92-87 επί της Μπασκόνια έρχεται η Μούρθια. Έχει πετύχει δύο συνεχόμενες, όμως σήμερα λείπουν αρκετοί σημαντικοί παίκτες της. Πάντως, δεν ανησυχεί μήπως μπει σε περιπέτειες, αφού έχει απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού.

Υψηλό κίνητρο έχει η Μπέτις, καθώς θέλει το θετικό αποτέλεσμα, αφού δίνει μάχη για να είναι εξασφαλισμένη ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Με τις απουσίες της Μούρθια μπορεί να τα καταφέρει. Θα πάμε τον άσο σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...