Στοίχημα: Φρούριο το Vicarage Road, χορός των γκολ στη Μορέιρα – τριάδα για ταμείο στο 6.43

Στον απόηχο ενός συναρπαστικού Σαββατοκύριακου το σημερινό (01/02) κουπόνι στοιχήματος, με αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στην Ευρώπη. Το Betarades.gr και σήμερα έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά σημεία, μεταξύ αυτών και προγνωστικά Αγγλίας. Πάμε άμεσα στην ανάλυση τους. 


Δυνατή εντός η Γουότφορντ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τα προάστια του Λονδίνου και το Vicarage Road, όπου στις 21:45 η Γουότφορντ υποδέχεται την ΚΠΡ για την 27η αγωνιστική της Championship. 

Η Γουότφορντ ήταν πολύ αποτελεσματική στο β’ μισό του Γενάρη μαζεύοντας 10 πόντους σε 4 αγώνες! Σκαρφάλωσε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας και με νίκη απόψε πιάνει τη Σουόνσι στη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Μετά τις νίκες επί των Χάντερσφιλντ (2-0 εντός), Μπάρνσλεϊ (1-0 εντός) και Στόουκ (1-2 εκτός), την Τρίτη “κόλλησε” στην έδρα της Μίλγουολ (0-0) όντας η ομάδα με την επιθετική πρωτοβουλία και τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα. Διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας με ρεκόρ 10-2-1 και μόλις 9 τέρματα παθητικό. 

Η ΚΠΡ από τη μεριά της έχει ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής και η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Ντέρμπι (0-1) πλήγωσε την πορεία της. Βρίσκεται στην 19η θέση με 27 πόντους, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν προηγηθεί τα διπλά σε Λούτον (0-2) και Κάρντιφ (0-1).

Η Γουότφορντ είναι καλά και εντός έδρας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα ποντάρουμε στους ανώτερους γηπεδούχους. Επιλογή ο άσος στο 1.85. 

Με τα γκολ στην Πορτογαλία

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία για την επόμενη επιλογή μας και συγκεκριμένα στη Μορέιρα, όπου η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Μπράγκα για την 16η αγωνιστική της Liga NOS. 

Οι γηπεδούχοι κάνουν καλή πορεία για τα δεδομένα τους, βρίσκονται στην 8η θέση με 18 πόντους και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αποκλείστηκαν στο Κύπελλο με το εντός έδρας 1-2 από τη Σάντα Κλάρα, αλλά στους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος συγκέντρωσαν 5 πόντους. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Γκιμαράες (2-2) και Πορτιμονένσε (2-2) εντός έδρας, ενώ ενδιάμεσα επικράτησαν στη Μαδέιρα επί της Νασιονάλ με 0-1. 

Η Μπράγκα μάχεται να μπει σφήνα στη μεγάλη τριάδα της χώρας, ωστόσο βρίσκεται στην 4η θέση και το -3 από την Μπενφίκα. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 2-1 επί της Σάντα Κλάρα, ενώ είχε προηγηθεί το 1-0 εντός με τη Ζιλ Βισέντε για το πρωτάθλημα. 

Η Μορεϊρένσε είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, σκοράρει με συνέπεια και μπορεί να προβληματίσει την άμυνα της Μπράγκα. Οι φιλοξενούμενοι είναι δικαιολογημένα το φαβορί του αγώνα και οφείλουν να ρισκάρουν απόψε. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν ανοιχτά και περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.83. 

Αντιδρά η Μπρίντιζι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές μας μπάσκετ. Στις 21:30, η Μπρίντιζι υποδέχεται τη Ρέτζιο Εμίλια για την ιταλική λίγκα. 

Οι γηπεδούχοι είναι 5οι με ρεκόρ 10-4, αλλά προέρχονται από δύο ήττες σε πρωτάθλημα και FIBA Champions League. 

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, αλλά παραμένουν εκτός 8αδας με ρεκόρ 7-9. Έδωσαν συνεχόμενα παιχνίδια για το FIBA Europe Cup και είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κουρασμένοι σήμερα στον απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα. Ανώτερη η Μπρίντιζι θα στηρίξουμε την αντίδρασή της, επιλέγοντας τον άσο με -6.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...