Στοίχημα: Χτίζει στο διπλό του Άνφιλντ η Έβερτον! – Δευτεριάτικη δυάδα στο 4Χ!

Στον απόηχο ενός γεμάτου και συναρπαστικού Σαββατοκύριακου το σημερινό (01/03) κουπόνι περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα από Αγγλία και Πορτογαλία. 


Με την ψυχολογία στα ύψη η Έβερτον

Ξεκινάμε από την Premier League, για την 26η αγωνιστική της οποίας στις 22:00 η Έβερτον υποδέχεται στο Goodison Park τη Σαουθάμπτον. 

Με σούπερ ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά το σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι του Άνφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική! Πολύ δυνατό ξεκίνημα από την ομάδα του Αντσελότι, πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό! Έκλεψε την μπάλα ψηλά, ο Χάμες έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Ρισάρλισον εκτέλεσε τον Άλισον για το 0-1. Στη συνέχεια η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο βρήκε απέναντί της έναν Πίκφορντ σε εξαιρετική βραδιά! Στο 83’ ο Κάλβερτ-Λιούιν κέρδισε το πέναλτι σε αντεπίθεση και ο Σίγκουρντσον “κλείδωσε” το ιστορικό τρίποντο από τα 11 βήματα. Επιστροφή στις νίκες για την Έβερτον μετά από δύο σερί εντός έδρας αποτυχίες απέναντι σε Φούλαμ (0-2) και Μάντσεστερ Σίτι (1-3). Βρίσκεται στην 7η θέση με 40 πόντους, πέντε λιγότερους από την 4η Γουέστ Χαμ, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. 

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Σαουθάμπτον συνεχίζεται. Την Τρίτη ηττήθηκε και στην έδρα της Λιντς με 3-0, πληρώνοντας ένα άσχημο δεύτερο ημίχρονο, όταν και δέχθηκε όλα τα τέρματα. Αυτή ήταν η 6η ήττα της στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος και πλέον αρχίζει να κοιτά στην πλάτη της. Με 30 πόντους είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και οι στόχοι της έχουν αλλάξει άρδην. Τελευταία της βαθμολογική συγκομιδή το 1-1 με την Τσέλσι εντός έδρας, ενώ στις τρεις τελευταίες της εξόδους δέχθηκε 15 γκολ! 

Η Έβερτον έχτισε την αυτοπεποίθησή της με το διπλό στο Άνφιλντ και σήμερα έχει ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής την 4αδα. Προέρχεται από σερί αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα της, ωστόσο το ίδιο συμβαίνει και με τη Σαουθάμπτον, που έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Δύσκολα θα περιοριστεί η ποιοτική γραμμή κρούσης των γηπεδούχων και γι αυτό θα ποντάρουμε στον άσο του 2.15. 

Ανύπαρκτη επιθετικά εκτός η Μπελενένσες

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία για τη δεύτερη σημερινή επιλογή. Στις 22:15, η Μορεϊρένσε φιλοξενεί την Μπελενένσες για την 21η αγωνιστική της Liga NOS. 

Στην 8η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μορεϊρένσε, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Μποαβίστα (1-0). Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Μπενφίκα και δύο σερί διπλά σε Φαρένσε (1-2) και Φαμαλικάο (0-2). Είναι στο +6 από τα playout και έχει δείξει ότι διαθέτει τη δυναμική να μην μπλέξει σοβαρά σε σενάρια υποβιβασμού. 

Τρεις θέσεις και τέσσερις βαθμούς πιο χαμηλά βρίσκεται η Μπελενένσες, που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε νίκη-ανάσα επί της Νασιονάλ Μαδέιρα (2-1 εντός). Αδύναμη εκτός έδρας και πολύ κλειστά τα παιχνίδια της. Χαρακτηριστικά, σε 9 εξόδους μετρά ρεκόρ 1-4-4, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά!!! 

Η Μορεϊρένσε είναι πιο ποιοτική, την ώρα που η Μπελενένσες χάνεται επιθετικά μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή ο άσος με κάλυψη στο Draw no Bet, σε απόδοση 1.86. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...