Παίξε στοίχημα με χαμηλή γκανιότα* και λάβε τις championsbet προσφορες *

Μπορεί να ξέρουμε ήδη τους πρωταθλητές και τις ομάδες που κατέλαβαν τις τελικές θέσεις στις μεγάλες κατηγορίες των χωρών της Ευρώπης, όμως παραδοσιακά, το πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώνεται τελευταίο είναι αυτό της Β’ Ισπανίας.
Σήμερα έχουμε την προτελευταία αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και οι περισσότερες από τις θέσεις για πλέι-οφ και υποβιβασμό είναι ανοιχτές. Θα ασχοληθούμε με τη μάχη της Σαμπαντέλ στην ουρά, υποδεχόμενη την αδιάφορη Πονφεραντίνα.
Σαμπαντέλ: Δεν είχε τις δυνάμεις να κοιτάξει στα «μάτια» την Σαραγόσα στο «Ρομαρέδα» η Σαμπαντέλ και η αντίπαλός της πήρε τη νίκη-σωτηρία. Σίγουρα το έργο των Καταλανών είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχουν αρκετές ομάδες από πάνω τους, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Στόχος αρχικά είναι η νίκη με την ανώτερη ποιοτικά, αλλά αδιάφορη Πονφεραντίνα, ενώ θα ελπίζει πως η Λογκρονές θα γκελάρει στην έδρα της Αλμερία, που θέλει τους βαθμούς. Εσχάτως, πάντως, η Σαμπαντέλ είχε επιτυχίες στην έδρα της, κάτι που θέλει να επαναλάβει.
Πονφεραντίνα: Ο στόχος της Πονφεραντίνα φέτος ήταν φέτος να ολοκληρώσει τη σεζόν όσο πιο μακριά μπορούσε από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που κατάφερε με ιδιαίτερη άνεση. Αν ήταν πιο σταθερή δε στην έδρα της, θα μπορούσε να χτυπήσει την «πόρτα» και των πλέι-οφ. Πλέον, βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει και θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια με άνεση, κάτι που ίσως την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Η ομάδα από την Καστίλη και Λεόν, θα ταξιδέψει στην Καταλονία γνωρίζοντας το κίνητρο της αντιπάλου της, όμως ο στόχος της παραμένει το τρίποντο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαμπαντέλ γνωρίζει πως η παραμονή δεν είναι στο χέρι της, όμως οφείλει να κυνηγήσει το 2/2 μέχρι τέλους, ελπίζοντας σε απώλειες των άμεσων αντιπάλων της. Κόντρα στην Πονφεραντίνα που σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν, έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και να έχει το… αυτί της στο ακουστικό. Στο 1.78 ο άσος στην Championsbet

Για στοιχηματικές εταιρίες, αποδόσεις, προσφορές* και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...