Στοιχεία που ανατρέπουν την εικόνα του απόλυτου sex symbol Μεριλιν Μονρόε

Στοιχεία που ανατρέπουν την εικόνα του απόλυτου sex symbol Μεριλιν Μονρόε
Με την νέα αποκαλυπτική βιογραφία της με τίτλο “Marilyn Monroe: Private And Undisclosed” έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία που ανατρέπουν την εικόνα του απόλυτου sex symbol όλων των εποχών.
Συνομιλίες που έφτασαν στα χέρια της συγγραφέως ερευνήτριας Μισέλ Μόργκαν, η Μέριλιν φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με μερικές από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες της εποχής ενώ ακόμη πιο σοκαριστική είναι η δήλωση του Τζιν Νεγκουλέσκο, σκηνοθέτη της στο “Πώς να παντρευτείς έναν εκατομμυριούχο, που δήλωσε ότι “Όλη της η ύπαρξη ήταν μια αναζήτηση ταυτότητας. Και η σεξουαλική της ταυτότητα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Κάποτε μου είπε πως “δεν είχα ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής μου”.

Το ίδιο είχε εκμυστηρευτεί η Μέριλιν και στον ψυχαναλυτή της, στον οποίο είχε αποκαλύψει και πικάντικες λεπτομέρειες από τις συνευρέσεις της με άλλες γυναίκες ηθοποιούς. Στα πλαίσια της ίδιας βιογραφίας αποκαλύπτεται η εμμονή της με την Μπέτι Γκρέιμπλ (την οποία καταδίωκε -μάταια- με μανία για να συνάψουν σχέσεις) και την Τζούντι Γκάρλαντ. Συγκεκριμένα για την Τζόαν Κρόφορντ, η Μέριλιν φέρεται να περιέγραψε στον ψυχαναλυτή της την πρώτη τους φορά με λεπτομέρειες.

“Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Η Τζόαν είχε ένα γιγαντιαίο οργασμό και άρχισε να ουρλιάζει σαν μανιακή. Αν και τα εύσημα πρέπει να πάνε στην Νατάσα (σ.σ. την καθηγήτρια υποκριτικής της, με την οποία συζούσε) για αυτό. Μου έχει μάθει πολύ περισσότερα από την υποκριτική”.

Εξίσου ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του one night stand της με την -6 χρόνια μικρότερή της- Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όπως το περιέγραψε η Λιζ στην βιογραφία της. “Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του show του Φράνκ Σινάτρα στο Sands στο Las Vegas. Το άγγιγμα της ήταν ηλεκτρικό. Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει η σκύλα. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά”.

Τέλος, σύμφωνα με δήλωση του ψυχοθεραπευτή της, η Μέριλιν “δεν είχε σεξουαλική σχέση με κανέναν από τους αδελφούς Κένεντι ή με οποιοδήποτε άλλο άντρα στο τέλος της ζωής της”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...