Στον… αέρα το μέλλον του Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Στη Μπαρτσελόνα ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκαν από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League, αν σκεφτεί κανείς πως αντίστοιχο πατατράκ είχαν υποστεί και την περσινή σεζόν από τη Ρόμα.

Πλέον, η λέξη απογοήτευση είναι λίγη για να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί στους «μπλαουγκράνα», με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ακούει ουκ ολίγα, κυρίως για την προετοιμασία της ομάδας του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το μέλλον του Βάσκου τεχνικού είναι στον… αέρα παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2020. Όπως αναφέρει η «Εl Mundo Deportivo», ο τελικός του Copa Del Rey με τη Βαλένθια στις 25 Μαϊου θα παίξει ρόλο, αφού μια πιθανή αποτυχία θα προσθέσει επιπλέον πίεση στον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού.

Και όπως ο ίδιος έχει δείξει και στο παρελθόν (χαρακτηριστικό το παράδειγμα με την Εσπανιόλ το 2008, όταν και παραιτήθηκε, παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο) ότι δεν κάθεται πάνω σε συμβόλαια και αν αισθάνεται πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο, αποχωρεί, ενώ και η ίδια η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να θέσει θέμα προπονητή στη συνεδρίαση που θα έχει η διοίκηση την προσεχή Δευτέρα (13/5).

Το σίγουρο είναι ότι μόνο επιβεβαιωμένη δεν είναι η θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας και τη νέα σεζόν.

Πηγή: Filathlos.gr

https://www.kontranews.gr/index.php/rss/category/6/rss.xml



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...