Στον ανακριτή ο “τοξοβόλος” και οι δύο γυναίκες – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Ευελπίδων

Στον ανακριτή ο “τοξοβόλος” και οι δύο γυναίκες – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην Ευελπίδων
Στον ανακριτή ο


31/01/2020 – 15:02

Ο λεγόμενος “τοξοβόλος του Συντάγματος” και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αγία Παρασκευή τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου οδηγήθηκαν την Παρασκευή (31/1) στα δικαστήρια της Ευελπίδων και στον ανακριτή. 

Εις βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για δέκα αδικήματα, μεταξύ άλλων για κατηγορίες, όπως είναι η πλαστογραφία, η ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη κατοχή οπλισμού.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ τους.

Η δίωξη αφορά σε τέσσερα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και έξι σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα στους συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις εξής κατηγορίες: συγκρότηση ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και εξακολούθηση τελεσθείσα από 2 και περισσότερους δράστες, πλαστογραφία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, χρήσης πλαστού από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπα πού οπλοφορούν, απείθεια, παράνομη κατοχή και μεταφορά πολεμικού τουφεκιού και οπλοπολυβόλου από κοινού, παράνομη οπλοφορία, ληστεία κατά συναυτουργία και απόδραση κρατουμένου.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...