Σε μείζον θέμα πρωτοφανών διαστάσεων για τα ήθη και τον πολιτισμό της Ναυπάκτου, χαρακτήρισε στην τοποθέτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Νίκος Δημητρόπουλος, το “διαζύγιο” ανάμεσα στην Α.Δ.Κ.Ν. και τη δημοτική παράταξη του δημάρχου.

Την αποχώρηση του επικεφαλής της ΑΔΚΝ και της παράταξής του, δεν ακολούθησαν οι 4 εκλεγμένοι με αυτή που κατέχουν θέσεις ευθύνησης στη διοίκηση,με τον Σπύρο Τσέλιο να δηλώνει στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι δεν διακρίνει σοβαρούς λόγους αποχώρησης και ρίξης με τη δημοτική αρχή.

Ο κ. Δημητρόπουλος-ανέφερε κατά την ομιλία του- ότι ακολουθείται μία συστηματική μέθοδος βολιδοσκόπησης κάτω από το τραπέζι,ανθρώπων από διάφορες παρατάξεις,κάτι που φαίνεται ότι γίνεται και ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.Η τακτική όμως αυτή,θα έχει επιπτώσεις στην καλή λειτουργία της διοίκησης και διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Υπήρχε μία συμφωνία-συνέχισε ο κ. Δημητρόπουλος- που ήταν θνησιγενής,χωρίς βάσεις από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.Η συμφωνία αυτή επετεύχθη βάσει σκοπιμοτήτων και από τις σκοπιμότητες αυτές ο κ. Μπουλές,φαίνεται ότι πληρώνεται “με το ίδιο νόμισμα” και όλο αυτό αποδεικνύεται, ότι εξελίσσεται σε βάρος της Ναυπακτίας.

Είναι δυσάρεστη εξέλιξη κατά των συμφερόντων του δήμου-ανέφερε κλείνοντας-ο κ. Δημητρόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...