Στον Κρόνο Αργυράδων ο Κόλλινς

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Κρόνος Αργυράδων, φέρνοντας στο νησί έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα του προσθέσει περισσότερη ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό.
Ο Γιάννης Καραισαρλης κάνει πράξει την υπόσχεση που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο που αφορούσε την πορεία που θα είχε η ομάδα στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενισχύοντας το ρόστερ έτσι ώστε να διεκδικήσει την κατάληψη της πρώτης θέσης με καλύτερες προϋποθέσεις.
Η έλευση του George Collins ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη και φαίνεται ότι η μικρή διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα είναι τετοια(3) που ο στόχος του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω απο εφικτός.
Ο Collins γεννήθηκε στην Άρτα στις 14/6/88 έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως επιθετικός μέσος.
Επίσης,η επιλογή δεν εμπεριέχει κανένα ρισκο,διότι ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει από την στιγμή που τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του έπαιξε στην Αναγέννηση Άρτας,τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τα τελευταία πέντε χρόνια στην ΑΕΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,τα οποία δύο απο αυτά στη Football League.
Τελευταία ομάδα πριν πάρει την απόφαση να έρθει στο νησί ήταν ο ιστορικός ΕΘΝΙΚΟΣ Πειραιά με προπονητή τον Λουκά Καραδήμο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...