Στον Μιχάλη Σάλλα, το 45% της ESA Security Solutions

Τέταρτη μεγάλη συμφωνία για τον όμιλο Lyktos Group, του Μιχάλη Σάλλα

Νέα μεγάλη συμφωνία της εταιρείας και του ομίλου εταιριών Lyktos Group, συμφερόντων του γνωστού τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα, για την  εξαγορά του 45% της ESA Security Solutions! Η ESA κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, παρέχει υπηρεσίες σε Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σιδηροδρόμους, μεγάλους Πολυεθνικούς Οργανισμούς, Εγκαταστάσεις Εταιρειών Ενέργειας, Τράπεζες και Εμπορικά Δίκτυα. Ο τζίρος της το 2016, ανήλθε σε 28 εκατ. ευρώ. Όπως συμφώνησαν οι δύο πλευρές, θα ακολουθήσει η άμεση Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με αποτέλεσμα την απόκτηση του 55% από το Lyktos Group.

Σκοπός της συμφωνίας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η ενίσχυση των κεφαλαίων της ESA και η περαιτέρω επέκταση του εξοπλισμού της για την ανάπτυξη των εργασιών της. Στην εταιρεία απασχολούνται περισσότεροι από 2.000 εργαζόμενοι και εκτιμάται ότι με τους νέους πελάτες και την επέκταση των εργασιών της, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και του προσωπικού εντός διετίας.

Ο τέταρτος επενδυτικός χώρος στον οποίο o μπαίνει τελευταίους μήνες, ο όμιλος, που δείχνει να έχει μεγάλα σχέδια για την συνέχεια. Έχουν προηγηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές συμμετοχές στον κλάδο του Τουρισμού,στο Asset Management (Wealth), στον τραπεζικό τομέα (Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα) και στην Οινοποιία (ΣΕΜΕΛΗ ΑΕ).

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/278105-Ston-Michale-Salla-to-45-tes-ESA-Security-Solutions ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...