Στον Προμηθέα ο Μαυροκεφαλίδης!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάλυψε ο Προμηθέας το κενό που είχε δημιουργηθεί στην ρακέτα, δίνοντας τα χέρια με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Ο 35χρονος διεθνής σέντερ βρέθηκε στην Πάτρα με την σύζυγο του, με το φλερτ των τελευταίων ημερών να έχει αίσιο τέλος, με το δυσκολότερο κομμάτι του να βρισκόταν, στο πως θα μετακόμιζαν οικογενειακώς στην πρωτεύουσα της Αχαϊάς. Ωστόσο οι συνθήκες που τους παρουσιάστηκαν ήταν ιδανικές, και έτσι δεν υπήρξε δυσκολία στο να έρθει η ολική συμφωνία, για την οποία αναφέρει το «pelop.gr».

Φυσικά και η οικονομική πρόταση ήταν άκρως δελεαστική, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η παρουσία του Προμηθέα στην Ευρώπη, με τον έμπειρο αθλητή να επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δίνοντας το παρών στο Eurocup.  Έτσι, άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις, με τον παίκτη να τίθεται στη διάθεση του Μάκη Γιατρά και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το κενό, καθώς δεν θα χρειαστεί να αποκτηθεί ξένος αθλητής, ο οποίος θα αγωνίζονταν μόνο στην Ευρώπη.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πριν από ακριβώς ένα χρόνο, είχε συμφωνήσει με τον Ιωνικό Νικαίας, τον οποίο βοήθησε να ανέρθει στην Basket League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2, ενώ και σε 12 παιχνίδια ως τώρα στην Α1, ήταν εντυπωσιακός, έχοντας 19,7 πόντους και 6,8 ριμπάουντ σε 12 αγώνες, όντας τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης μια αγωνιστικής, πρώτος σε αξιολόγηση, και δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Κιθ Λάνγκφορντ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...