Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπουενά!

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπουενά!
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπουενά!

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η περίφημη αντιδικία ανάμεσα στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ματιέ Βαλμπουενά αναφορικά με το sextape του παίκτη του Ολυμπιακού, το οποίο άγνωστοι απειλούσαν να βγάλουν στην δημοσιότητα.

Ο Εισαγγελέας της Μασσαλίας ζήτησε την διεξαγωγή δίκης με βασικό κατηγορούμενο τον Καρίμ Μπενζεμά και άλλα τέσσερα άτομα! Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για βοήθεια και συνέργεια σε εκβιασμό, για την υπόθεση που έλαβε χώρα το 2015!

Αντίθετα, αυτός που την γλίτωσε ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση και ο οποίος απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Ερωτηθείς τον περασμένο Δεκέμβριο ο δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά, Πατρίς Σπινοζί είχε διαβεβαιώσει ότι: «ο πελάτης μου θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιων των δικαστών, χωρίς απολύτως κανέναν φόβο, διότι δεν υπάρχει κάτι εναντίον του».

Σημειώνεται πως η εξέλιξη αυτή είναι αναπάντεχη καθώς πριν από τρία χρόνια υπήρχε πλήρης αθώωση για τον Μπενζεμά, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την τότε απόφαση του Εφετείου των Βερσαλιών για συμμετοχή του σε απόπειρα εκβιασμού.

French court says investigation of Benzema was unfair

πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...