Το Nafpaktianews έχει το ρεπορτάζ

Αυτό έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς,απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Νίκου Δημητρόπουλου.

Ένα έργο,που χρηματοδοτήθηκε το 2018 ενώ με την ανάληψη της παρούσας δημοτικής αρχής και στο τέλος του 2019,υπήρξε τροποποίηση της μελέτης,έτσι ώστε μέσα στο επόμενο 10ήμερο,να κληθεί ο εργολάβος να υπογράψει τη σύμβαση του έργου.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό και από πότε οι κάτοικοι της Παλαιοπαναγιάς θα αφήσουν πίσω τους οριστικά τις δύσκολες ιδιαίτερα καλοκαιρινές ημέρες που βλέπουν τις βρύσες τους να στερεύουν

Καλώς εχόντων των πραγμάτων,αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο δύσκολο καλοκαίρι για τους κατοίκους της Παλαιοπαναγιάς που θα βιώσουν αυτό το σημαντικό πρόβλημα.Ένα πρόβλημα,που παρατηρείται κυρίως το καλοκαίρι λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει σε νερό στην περιοχή.

Ρωτώντας τον κ.Κοτρωνιά αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας, ανέφερε ότι ο εργολάβος μετά την υπογραφή της σύμβασης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο,οφείλει να παρουσιάσει τα υλικά προς έγκριση και να λάβει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις τομών από διάφορες υπηρεσίες και Περιφέρεια κλπ για τις οδούς που θα διέλθουν οι εργασίες.

Αυτό χρονικά τοποθετείται το αργότερο περί τα τέλη του Καλοκαιριού ή των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου ενώ οι εργασίες σύμφωνα με τον εργολάβο αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους αν και εφόσον δεν υπάρξουν διαφόρων φύσης προβλήματα (ομαλής χρηματοδότης κλπ) παρότι η συμβατική υποχρέωση του έργου εκτείνεται στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως προτεραιότητα στις εργασίες θα δοθούν στα σημεία ζωτικής σημασίας,στα σημεία δηλαδή που αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...