Στο κόλπο της πρόκρισης η Λάρισα

Νίκη και τρίποντο για την ΑΕΛ κόντρα στον Πανελευσινιακό για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας.

Οι “βυσσινί” διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά την επικράτησή τους με 2-1 στο “AEL FC Arena”.

Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική υπεροχή στον αγώνα κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Ντοντό στο 29΄, ενώ ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 51΄ με κεφαλιά του Αγγελούδη. Τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη πήραν και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Αβραάμ (54΄).

Με τον Πανελευσινιακό ήδη αποκλεισμένο, η πρόκριση στον όμιλο θα κριθεί την 3η αγωνιστική μεταξύ Τρικάλων, Λάρισας και ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κοντόρ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55′ Χοτζάλι), Ντοντό (55′ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55′ Κουτσιανικούλης).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68′ Παλαιολόγος), Στόγιος (46΄ Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72΄ Ναούμ).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...