Στο Μεξικό… η πρώτη gelateria για σκύλους

Στο Μεξικό… η πρώτη gelateria για σκύλους

Στο παγωτό υπάρχουν ουσίες οι οποίες είναι χρήσιμες για την καλή πεπτική λειτουργία των σκύλων!

Μπορεί να είναι γνωστό, ότι τα σκυλιά δεν θα πρέπει να τρώνε γλυκά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν… και ειδικά όταν το γλυκό αυτό είναι το παγωτό… εκεί τους τρέχουν τα σάλια!

Αυτό σκέφτηκε και ο Mauricio Montoya, ο οποίος θέλησε να ανοίξει ένα μαγαζί το οποίο θα προσφέρει παγωτό στα σκυλάκια!
Έτσι λοιπόν, Ο Mauricio Montoya, ιδιοκτήτης του καταστήματος Don Paletto, προτρέπει τους φίλους των τετράποδων να δοκιμάσουν τα παγωτά του, καθώς είναι φτιαγμένα από γιαούρτι και βακτήρια γαλακτοβάκιλλου που βοηθούν στο πεπτικό σύστημα των σκύλων.

Το μενού του είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα γούστα των σκύλων ενώ το παγωτό περιέχει και ειδικές ουσίες που βοηθάνε στην κατάλληλη πέψη. Σύμφωνα πάντα με τον Mauricio Montoya, η παραγωγή του παγωτού επιβλέπεται από κτηνιάτρους οι οποίοι φροντίζουν το παγωτό να είναι κατάλληλο για το πεπτικό σύστημα και την υγεία των σκύλων.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να φτιάξουμε ένα γλυκό για τα σκυλιά επειδή ήδη στην αγορά υπάρχουν μπισκότα, μπέικον και πολλά άλλα επιδόρπια»

Το πιο ωραίο όμως αυτού του παγωτού είναι πως μπορείτε να το βρείτε σε μια ποικιλία γεύσεων και γιατί όχι να φάτε και οι ίδιοι αφού είναι κατάλληλο και για ανθρώπους!

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/295437-Sto-Mexiko-e-prote-gelateria-gia-skyloys ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...