Στο ποδόσφαιρο, και όχι μόνο: Όταν, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!!!Του Γιάννη Κούγια

Δύο γεγονότα ίδιας κοπής και ίδιας φιλοσοφίας με τη μόνη διαφορά που τα χωρίζει να είναι ο χρόνος.

Αποτύπωμα όχι του κακού μας του καιρού αλλά της συνενοχής μας και της παγερής μας αδιαφορίας σε ότι συμβαίνει γύρω μας!

Στη γενική σαπίλα που μας περιβάλλει, έτσι και ο χώρος του ποδοσφαίρου «του επαγγελματικού», δεν θα μπορούσε να λείπει από το κάδρο των υπολοίπων στρεβλών πραγμάτων του διαμορφωμένου πολιτισμού κατά τα πρότυπα των διαχειριστών της εξουσίας.

Τι άλλαξε αλήθεια από την κίνηση του Γιαννακόπουλου με το εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού με τη χθεσινή ξεφτίλα του Καραπαπά στη συνεδρίαση του BIG 4 απέναντι στον πρόεδρο της ΕΠΟ; Τίποτε… Μόνο ο χρόνος και μερικά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα και «φτου ξελευτερία!».

Θα ήθελα να δω την αντίδραση του κυρίου Αυγενάκη ο οποίος συντάχθηκε τελευταία στιγμή με τη γραμμή Μαρινάκη, πριν το γεγονός… Μετά;

Θα ήθελα να δω την αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και να έχει πάρει θέση στις «καταγγελίες» του προέδρου του Ολυμπιακού: «Η ΕΠΟ μαστίζεται από την ύπαρξη συμμοριών και παιχνίδια σκιών», είπε. Θα πάρει;

Θα ήθελα να δω την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ. Θα;

Η βρωμιά του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου έχει απλωθεί δυστυχώς και στη βάση του και το μόνο που γίνεται είναι να την αποδεχόμαστε με ένα απλό τίναγμα, να την διώχνουμε στιγμιαία από επάνω μας και μετά να συνεχίζουμε τις περιστροφές γύρω από τον εαυτό μας. Πότε αντιδράσαμε για όλα τα παραπάνω και τα υπόλοιπα; ΠΟΤΕ!

Όσοι παραμένουν στην άλλη πλευρά της αντίληψης του αθλήματος λιγοστεύουν και θα συνεχίσουν να λιγοστεύουν…

Καληνύχτα ποδόσφαιρο…

27/3/2023

13/2/2019

Πηγή:gianniskougias.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...