Στο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών ο Βενιζέλος

Στο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών ο Βενιζέλος
Βασικό αντικείμενο του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών, στις Βρυξέλλες αύριο Δευτέρα, στο οποίο θα μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι η προετοιμασία της ειρηνευτικής διάσκεψης Γενεύη 2 για τη Συρία.
Ο κ. Βενιζέλος θα έχει επαφές για τη Συρία με ομολόγους των μεσογειακών χωρών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, ενώ το περιβάλλον του υπουργού Εξωτερικών, τονίζει ότι έχει αποσαφηνιστεί σε όλους τους συνομιλητές του, ότι κανένας Έλληνας στρατιώτης δεν πρόκειται να μετάσχει σε επιχείρηση στο έδαφος της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Αύριο το απόγευμα, ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις προτεραιότητες της προεδρίας, αλλά αναμένεται να τεθούν όλα τα κρίσιμα θέματα τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό μετά και από τις επισκέψεις του κ. Αναστασιάδη στο Λονδίνο και του κ. Βενιζέλου στην Ουάσιγκτον.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...