Στο ψηφοδέλτιο Τσουκαλά ο Γιώργος Μίχος

Δίνει δύναμη στο ψηφοδέλτιο μας με την παρουσία του ο Γιώργος Μίχος, Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στο Α.Τ. Ναυπάκτου (Ομάδα Δίας).

Ο Γιώργος διατέλεσε ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα επί 12 χρόνια, ενώ υπηρέτησε το Σύλλογο για 11 χρόνια από τις θέσεις του Γενικού Αρχηγού, Αρχηγού, Βοηθού Προπονητή, Προπονητή, Τεχνικού Διευθυντή τόσο στις Εθνικές Κατηγορίες Β, Γ, Δ Εθνική, όσο και στην Α Ερασιτεχνική Αιτωλοακαρνανίας.

Έχει Δίπλωμα Προπονητή Ποδοσφαίρου της UEFA. Διετέλεσε επίσης προπονητής στον Α.Ο. Λυγιά, στην Ακαδημία Ναυπάκτου, τον Παμπατραικό και τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Διετέλεσε μέλος (Έφορος) της Επιτροπής Διοίκησης του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου. Διετέλεσε μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και είναι μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Αιτωλίας του I.P.A. (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών), καθώς επίσης και εκλεγμένος μέλος για δεύτερη θητεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ναυπακτίας. Είναι παντρεμένος με την Αρχιφύλακα Βασιλική Μπαλάσκα και πατέρας 3 παιδιών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...