Στο 7ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Ασπροπύργου η παιδική χορωδία Ναυπάκτου

Η Δημοτική Παιδική Χορωδία Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» στο 7ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Ασπροπύργου   

Με επιτυχία εκπροσώπησαν την Ναύπακτο οι λιλιπούτειοι χορωδοί της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας «Μίκης Θεοδωράκης» συμμετέχοντας στο 7ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΄΄ΘΡΙΑΣΙΑ 2013΄΄ του Δήμου Ασπροπύργου.

Τα μέλη της παιδικής Χορωδίας Ναυπάκτου, με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν το δικό τους μήνυμα συνεργασίας και ελπίδας, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το θερμό χειροκρότημα ήταν η αναγνώριση της αξιόλογης προσπάθειας που καταβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα στην αίθουσα ΄΄ΤΣΩΝΗ΄΄ από τον μαέστρο κ. Todor Kabakchiev και των 50 περίπου παιδιών που πλαισιώνουν την Δημοτική Παιδική Χορωδία «Μίκης Θεοδωράκης».

Την παιδική χορωδία συνόδευσαν στον Ασπρόπυργο οι μουσικοί κ. Κατερίνα Κορκοντζέλου και κ. Ζιζή Κορκοντζέλου, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Μαρία Ζιαμπάρα, ο υπεύθυνος λειτουργίας και αντιπρόεδρος του Παιδικού Χορωδιακού Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης» κ. Γιώργος Βαρελάς, και γονείς των μικρών χορωδών μας.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...