Στο final 4 το παιδικό του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου διεξήχθη ο αγώνας μπαράζ παίδων μεταξύ του ΠΑΣ Ναυπάκτου (1ος του Α ομίλου) και του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας (2η του Β ομίλου) για μια θέση στο final 4. Τα παιδιά του ΠΑΣ πέτυχαν μια τεράστια νίκη καθώς επικράτησαν στην παράταση με 51-46. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη, τις κακές επιλογές και το άγχος των γηπεδούχων, παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά κεφάλι στο σκορ με 1-12 και αποτέλεσμα 1ου δεκαλέπτου 09-18.

Τα παιδιά του ΠΑΣ προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι αλλά η άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων τους δυσκόλεψε αρκετά με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 18-29. Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου μπήκαν αποφασισμένα και με όπλο την άμυνα και την καλή λειτουργία στα ριμπάουντ κατάφεραν να βρουν λύσεις στην άμυνα ζώνης των αντιπάλων και να ροκανίσουν την διαφορά με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου σε 2 πόντους, 32-34. Ο αγώνας στο 4ο δεκάλεπτο ήταν ακατάλληλος για καρδιακούς με την ομάδα του ΠΑΣ να ισοφαρίζει 1:30 λεπτό πριν το τέλος, με τρίποντο του Καπετανάκη, σε 42-42 και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση καθώς καμία ομάδα δεν πέτυχε καλάθι μέχρι την λήξη του. Τα παιδιά του ΠΑΣ με πολύ πάθος κέρδισαν όλες τις μάχες στην παράταση και πήραν την νίκη με σκορ 51-46 και μαζί την πολυπόθητη πρόκριση στο final 4. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για τον πολύ όμορφο αγώνα που έδωσαν.

Στο final 4 προκρίθηκαν μαζί με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου και οι ομάδες Νικόπολη Πρέβεζας, Σ.Κ. Ιωαννίνων και Φαίακας Κέρκυρας. Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα γίνει στις 09/03/2020 στα γραφεία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΣ Ναυπάκτου για την μεγάλη επιτυχία, επιβραβεύοντας τον σύλλογο για την μεγάλη σημασία που δίνει στα τμήματα υποδομής, καθώς τα τελευταία χρόνια το παιδικό τμήμα έχει παρουσία στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ και για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 4 καλύτερες.  

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ  51-46 (κ.α. 42-42)

Δεκάλεπτα: Α 09-18 Β 09-11 Γ 14-05 Δ 10-08  παράταση: 09-04

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Ζησιμόπουλος Θ.-Σταθάτος Γ.): Γούλας Ε., Γκοτσόπουλος Μ. 6, Κωστογιάννης Α. 2, Χρυσανθόπουλος Σ., Γεωργακόπουλος Γ. 4, Σφακιανάκης Μ., Καπετανάκης Α. 7(2), Φλέσσας Σ. 9, Φερεκίδης Α., Μίσσος Δ., Ντάλλας Φ. 2, Μίχος Ι. 21.   



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...