Στραβοπάτημα στην πρεμιέρα για Παναχαΐκή

Δεν περιμέναμε να… θαμπώσουμε από θέαμα μόλις στην πρεμιέρα της Football League. Στην Κατερινή Πιερικός και Παναχαϊκή… σφύριξαν την έναρξη των 42 αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, καθώς «κόλλησαν» στο 0-0. Ανώτεροι οι Πατρινοί, τα βάζουν με τη τύχη τους, καθώς είχαν δύο δοκάρια στον αγώνα!

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στη καλύτερη δυνατή του κατάσταση και δεδομένα δημιουργούσε πρόβλημα στις δύο ομάδες. Χωρίς φάσεις σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή μετά το 30’ να «ανεβάζει στροφές» και να φαίνεται πιο απειλητική. Στο 40’ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Ολίσε να πιάνει σουτ-βολίδα από τα 30μέτρα, όμως ο Βασιλειάδης απέκρουσε όσο χρειαζόταν για να καταλήξει η μπάλα στο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.

Οι Πατρινοί απείλησαν πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος, με τον Μπρέσκα στο 51’ να μην κάνει δυνατό σουτ και έτσι ο γκολκίπερ του Πιερικού δεν ανησύχησε. Στο 68’ ο Δεσποτόφσκι έπιασε μακρινό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο, περνώντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 71’ έχασαν διπλή ευκαιρία. Ο Ουρτάδο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Βασιλειάδης είπε «όχι» και στην εξέλιξη της φάσης, ο τερματοφύλακας του Πιερικού είπε και πάλι «όχι» στο σουτ του Βασιλαντωνόπουλου.

Στο 73’ χάθηκε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει το σκορ. Ο Σαλαμαστράκης έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως και πάλι το δοκάρι δεν έκανε τη χάρη στην Παναχαϊκή. Και δεν έφταναν τα δύο δοκάρια ήρθε και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γκούρτσα στο 90+2′, που από τα δύο μέτρα αφύλαχτος έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή Football League.

πΗΓΗ: ONSPORTS.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...