Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε ο Μάικλ Τζόρνταν από τους καλεσμένους στο γάμο του!

Στρατιωτική πειθαρχία ζήτησε ο Μάικλ Τζόρνταν από τους καλεσμένους στο γάμο του!
Στρατιωτική πειθαρχία ζητά από τους καλεσμένους στον γάμο του με το μοντέλο Ιβέτ Πριέτο ο Μάικλ Τζόρνταν. Οι κανόνες συμπεριφοράς στην τελετή, που έχει οριστεί στις 17 Απριλίου, αναγράφονται αναλυτικά στις προσκλήσεις του Air Jordan.

Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, το περιεχόμενο της πρόσκλησης ξεπερνά τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες πληροφορίες υπάρχει μια ακόμη κάρτα με αυστηρότερο ύφος, που ζητά τα εξής από τους καλεσμένους.

Κανένας δεν θα πρέπει να δώσει την παραμικρή περιγραφή του μυστηρίου ούτε σε δημοσιογράφους ούτε σε συγγενείς και φίλους. Στόματα ερμητικά κλειστά!

Επίσης, δεν θα επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων και φωτογραφικών μηχανών ώστε να μην διαρρεύσει κανένα στιγμιότυπο.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Τζόρνταν. Η πρώτη σύζυγος ήταν η Χουανίτα Βανόι, με την οποία χώρισε το 2006. Η πρόταση του διάσημου πρώην αστέρα του NBA στην επί πολλά έτη αγαπημένη του Ιβέτ έγινε την Πρωτοχρονιά του 2011.

Ωστόσο ζήτησε από την μέλλουσα νύφη να υπογράψουν και προγαμιαίο συμβόλαιο με σκοπό να προστατεύσει την περιουσία του, που σήμερα ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια δολάρια.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...