Στ. Θεοδωράκης: Να σταματήσει η κωμωδία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με τα εμπάργκο σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ

Στ. Θεοδωράκης: Να σταματήσει η κωμωδία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με τα εμπάργκο σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον προυπολογισμό, να σταματήσει η στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να σταματήσουν “την κωμωδία” -όπως τη χαρακτήρισε- με τα εμπάργκο σε ΣΚΑΙ και ΕΡΤ ενώ αναφέρθηκε και στο τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ.

«Τι συνδέει τις βαριοπούλες, τα σφυριά, τους βανδαλισμούς, τα καμμένα παπάκια, με τη βόμβα στο ΣΚΑΙ και την Καθημερινή; Είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας που έχει δέσει τους πολίτες και δεν τους αφήνει να νιώθουν ασφαλείς. Δεν είναι ο ίδιος ο πιτσιρικάς που πετάει μολότοφ με εκείνον που βάζει εκρηκτικά, αλλά είναι τα συμπτώματα της ίδιας θρησκείας. Σαν να υπάρχει η βαρβαρολαγνεία και η θέα είναι η βαρβαρότητα. Εντάξει να πάσχουν από βαρβαρολαγνεία κάποιοι περιθωριακοί, αλλά η βία δεν μπορεί να είναι στην πολιτική».

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τις δυνάμεις που δεν κορόιδεψαν τους πολίτες. Όπως είπε «είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και είναι σημαντικό για τους πολίτες να σκεφτούν τα λάθη σας και αυτά που δεν παραδέχεστε και αυτά που δεν κάνατε. Είτε γιατί σας εμπόδιζαν οι ιδεοληψίες σας, είτε γιατί δεν είστε ικανοί. Με αποτέλεσμα να μένει η χώρα πίσω».

Σχετικά με τον προϋπολογισμό, άσκησε κριτική για τη μείωση των επενδύσεων , για την αύξηση των φόρων και του κομματικού κράτους. «Γεμάτο φόρους ο προϋπολογισμός», είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Συνεχίζετε αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑ να παίρνετε μετακλητούς, έχουν αυξηθεί, όπως και οι φορείς του δημοσίου και τα νομικά πρόσωπα νομικού δικαίου». Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε «από πού να βρούμε λεφτά;» και πρόσθεσε: «Η ιδέα είναι να αυξήσουμε τους έμμεσους φόρους και από το 2014 τα έσοδα από άμεσους φόρους έχουν αυξηθεί 300 εκατ, ενώ από έμμεσους κατά 4 δισ. ευρώ. Είμαστε η χώρα με τους υψηλότερους έμμεσους φόρους στη Ευρωζώνη» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/349387-St-THeodorakes-Na-stamatesei-e-komodia-SYRIZA-ND-me-ta-empargko-se-SKAI-kai-ERT ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...