Οργισμένη εμφανίστηκε μητέρα 20χρονης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία των Τεμπών μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή το Πρωινό.

Η γυναίκα που είναι γιατρός είπε πως η κόρη της σπούδαζε στο διεθνές Πανεπιστήμιο Ειδικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη και μάλλον ήταν στο δεύτερο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών. Μάλιστα περιέγραψε τις στιγμές μετά την σύγκρουση των τρένων, σημειώνοντας πως τελευταία φορά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη της γύρω στις 9 το βράδυ και εκείνη της είπε πως θα έχει καθυστέρηση το δρομολόγιο και θα έφταναν στον προορισμό τους περίπου τα μεσάνυχτα. Σημείωσε ότι: «Μας έκανε μια κλήση 23.14 αλλά δεν υπήρχε σήμα, δεν ακούγαμε τίποτα», είπε η μητέρα.

Η χαροκαμένη μητέρα έσπευσε στο νοσοκομείο στη Λάρισας για να ενημερωθεί και τονίζοντας ότι είναι και η ίδια γιατρός υπογράμμισε πως γνωρίζει πώς είναι να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες: «το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Οι συνάδελφοι έκλαιγαν μαζί μας». Όσο για την αντιμετώπιση της τραγωδίας από την πολιτεία και τα μέτρα που πάρθηκαν τόνισε: «Εγώ ταλαιπωρούμαι από τις κυβερνήσεις που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί. Η αηδία έχει και ένα όριο».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...