Συγκλονίζει η μητέρα του Σταύρου Αβραμίδη από τη Γαστούνη – «Ο γιος μου ήρθε στη γη γιατί είχε μια αποστολή, να χαρίσει χαρά και ζωή!»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μέρα που ο Σταύρος Αβραμίδης μας άφησε για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, του φίλους του και όλους όσοι γνώριζαν το μικρό πρωταθλητή του καράτε.
Ένα υπέροχο αγόρι, ένας άριστος μαθητής, ένας ταλαντούχος αθλητής στις 21 Νοεμβρίου του 2019, παρά την σκληρή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δεν τα κατάφερε…Ο μαχητής Σταύρος τότε μπορεί να έχασε τη μάχη αλλά κέρδισε την αιώνια ζωή και χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους του. Κέρδισε την αιώνια εκτίμηση φίλων, δασκάλων, συμμαθητών και συναθλητών του και αποτέλεσε και θα αποτελεί παράδειγμα για όλους! Και αυτός και η οικογένειά του!

Ο Σταύρος φεύγοντας χάρισε ζωή σε οκτώ ανθρώπους με την γενναία απόφαση της οικογένεια του να γίνει δωρητής οργάνων.  Η μητέρα του Ιωάννα Αβραμίδη και ο πατέρας του Κώστας Αβραμίδης πήραν τότε μια μεγάλη απόφαση που αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής τους, προχωρώντας σε μια ιερή πράξη με την οποία σίγουρα θα συμφωνούσε και το αγγελούδι τους.

Η μητέρα του Σταύρου,  Ιωάννα Αβραμίδη-Φωτοπούλου και η δασκάλα του στο άθλημα του καράτε όπου ήταν πρωταθλητής θέλησαν να πουν δυο λόγια στην εφ. «Πατρίς» για αυτά τα 3 χρόνια χωρίς εκείνον.

«Τρία χρόνια χωρίς τον ήρωα της καρδιάς μας»

Η κα Αβραμίδη – Φωτοπούλου μιλώντας για τον γιο της, τη μάχη που έδωσε αλλά και την ζωή που χάρισε με τον θάνατό του συγκλονίζει: «Τρία χρόνια χωρίς το Σταυρό, τον ήρωα μας, τον ήρωα της καρδιάς μας, το πλάσμα που φεύγοντας χάρισε ζωή σε άλλους ανθρώπους».

Δύσκολες οι μέρες ,οι μήνες, τα χρόνια που περνάνε χωρίς το Σταυρό μας.Όμως πιστεύω ότι ο Σταύρος μου θα ζει πάντα μες στην καρδιά μου και στις καρδιές όλων όσων τον αγάπησαν. Ο Σταύρος ποτέ δεν έφυγε από κοντά μας και πάντα θα είναι εδώ, θα του μιλάμε και θα μας ακούει. Πιστεύω ότι ο Σταύρος μου ήρθε για λίγο στη γη γιατί είχε μία αποστολή. Ήρθε εδώ σε μας για να μας χαρίσει χαρά, όμορφες στιγμές και φεύγοντας να χαρίσει χαρά και ζωή σε άλλους ανθρώπους που είχανε ανάγκη».

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον πρωταθλητή μας»

Η δασκάλα του Σταύρου και προπονήτρια καράτε, Έλενα Κοτσίρη, μιλώντας για τον μικρό πρωταθλητή της ζωής που τόσο νωρίς και τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας τόνισε: «Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την μέρα που ο Σταύρος Αβραμίδης έφυγε από κοντά μας. Τρία χρόνια που κάνεις δεν ξέχασε τον πρωταθλητή μας. Εγώ και οι συναθλητές του έχουμε υποσχεθεί πως δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ θα είναι πάντα ανάμεσα μας, ένας από εμάς!»

patrinnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...