Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε στη Θήβα: «Ήμουν και εγώ αρνητής»

Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε στη Θήβα: «Ήμουν και εγώ αρνητής»
Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε στη Θήβα: «Ήμουν και εγώ αρνητής»

Σε κατάσταση σοκ είναι ο αδερφός της 15χρονης που έσβησε σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας όπου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με συμπτώματα κορωνοϊού ενώ και η μητέρα του είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Ο 21χρονος αδερφός της 15χρονης από τη Θήβα που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό μίλησε συγκλονισμένος στην τηλεόραση του Alpha.

«Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε λίγο αφότου έγινε γνωστή η σοκαριστική είδηση. Παράλληλα, είπε ότι και ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού, όπως είπε, της ηλικίας του και έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού.

«Όσοι είσαι εναντίον της πανδημίας σκεφτείτε το πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ζει ανάμεσά μας, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει» επισήμανε.

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον παιδίατρο που εξέτασε την αδερφή του και τον χαρακτήρισε «εγκληματία».

«Ο παιδίατρος να βρει τρύπα να κρυφτεί, είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα για φαρυγγίτιδα με θετικό τεστ κορωνοϊού».

Εξηγώντας περαιτέρω τι συνέβη με την αδερφή του, ανέφερε ότι και οι γονείς του και η αδερφή του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο πατέρας του είναι ασυμπτωματικός και τους έδωσαν οδηγίες την περασμένη Παρασκευή να μείνουν στο σπίτι. Τη Δευτέρα τους έδωσαν, όπως είπε, εντολή να πάνε στο νοσοκομείο για τον καθιερωμένο έλεγχο.

Για τη μητέρα του που είναι διασωληνωμένη και έχει υποκείμενα νοσήματα ανέφερε ότι έχει διαβήτη και αδυναμία στους πνεύμονες.

Παράλληλα, ο αδερφός της 15χρονης έκανε έκκληση στους αρνητές του κορωνοϊού να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. «Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του», τόνισε. Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς η 15χρονη είναι το πρώτο ανήλικο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου και, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έπασχε από αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...