Δείτε σε λίγο τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ή ζωντανά από το Nafpaktia news.gr. Μετά το αρχικό σοκ με την διακοπή στο 11′ όταν ο Θοδωρής Λίτσος ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία με τον γιατρό του αγώνα Ζήση Παπαζήση να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο ποδοσφαιριστή και τηρώντας όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα στο αγωνιστικό χώρο μπήκε με την βοήθεια της ασφάλειας του γηπέδου και ο αυτόματος απινιδωτής χωρίς ωστόσο να χρειαστεί, σύντομα έφτασε στο γήπεδο και ασθενοφόρο με τον ποδοσφαιριστή να διακομίζεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών με τους φιλάθλους την ώρας της αποχώρησης του Λίτσου να σηκώνονται από τις θέσεις του και να τον χειροκροτούν.

Μετά την αρχική παγωμάρα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με δύο γκολ του Ηλιόπουλου και Τσιγαρίδη με τον Ναυπακτιακό να καταφέρνει να κάνει την ανατροπή στο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο δείχνοντας ένα απίστευτο πάθος.Οι σκόρερς του Ναυπακτιακούς Αστέρα ο Ρουμπάτος στο 30′ , ο Νιφορόπουλος στο 35′ και ο Γιαννόπουλος στο 45′

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ όμως ο Μαρσέλο έσωσε σε τρεις περιπτώσεις την ομάδας του από βέβαιη παραβίαση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Καντουτσή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου με τον Ναυπακτιακό να αγωνίζεται χωρίς τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό του τον Ναουμίδη που λίγο πριν το κόρνερ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες περνώντας εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Νταλακούρας): Σίμος,Μπατσής,Χριστόπουλος,Γιαννόπουλος,Ναουμίδης(80’Σταθόπουλος),Μαχαίρας,Γιαννιώτης,Λίτσος(11’Σούκιας),Ρουμπάτος(60’Καψάσκη),Κοντογιάννης,Νιφορόπουλος.

Α.Ο. Διαβολιτσίου:Μαρσέλο,Βελλής(66’Συραβάκος),Θώδης,Μπαλόπουλος,Πιτσίλης,Καντούτσης,Ηλιόπουλος,Μουλιάτος,Πάγια,Τσιγαρίδης(65’Βλάχος),Δημητρίου(90’Κρεμμύδας).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Αντωνιάδης από την ΕΠΣ Κεφαλληνίας -Ιθάκης , με βοηθούς τον κ. Μπύρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας και τον κ. Κουτσοχέρα της ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής αγώνα ο κ. Σαρρής από την Αχαΐα και διαιτησίας η κ. Γκούσαρη από την Φωκίδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...