Συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αρκετός κόσμος στη σύσκεψη του Ναυπακτιακού έλαμψαν δια της απουσίας τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Ναυπακτιακού και οι οικονομικοί παράγοντες.

Το απόγευμα της πέμπτης σε καφέ της Ναυπάκτου συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα σε μια συνάντηση γνωριμίας και κατάθεσης απόψεων.Αξιοσημείωτη ήταν ωστόσο η παρουσία ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος  του προπονητή Γ. Μίχου , του Γυμναστή Β. Γκόγκα και του γενικού αρχηγού Μ. Καρβούνη ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία όλων των μελών που στελεχώνουν το σημερινό  του Διοικητικό Συμβούλιο  με μοναδικές εξαιρέσεις τον πρόεδρο Θ. Αλμπάνη και το Ν. Χριστοδούλου.O πρόεδρος του Ναυπακτιακού Θανάσης Αλμπάνης αναζητεί νέα μέλη που θα βοηθήσουν την ομάδα. Από την συνάντηση αυτή απουσίαζε ο Κώστας Μπράνης που η παρουσία του στο διοικητικό συμβούλιο του Ναυπακτιακού θα έδινε άλλη δυναμική .Όπως ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο κ. Αλμπάνης ο Κώστας Μπράνης είναι πρόθυμος να βοηθήσει την προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στη συνάντηση γιατί ήταν έκτος Ναυπάκτου. Αυτό που προέχει όμως είναι η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά για να επιτευχθεί αυτό που όλοι συμφώνησαν ότι η μοίρα του Ναυπακτιακού είναι να πρωταγωνιστεί. Επίσης ακόμη μια καθοριστική παράμετρος είναι και η εξέλιξη των έργων που έχουν αναγγείλει για το Παπαχαραλάμπειο.

Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα θα δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων που θα έχει διερευνητικές επαφές σε όλα τα επίπεδα αλλά και νέα συνάντηση την επόμενη Τετάρτη που αυτή τη φορά ίσως θα βρίσκετε και ο Κώστας Μπράνης. Στην συνάντηση της Πέμπτης ακούστηκαν πολλές προτάσεις αλλά αυτή που απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων είναι η τοποθέτηση του αρχηγού του Ναυπακτιακού Αστέρα Νίκου Θανασιού που τόνισε πως οι παίκτες παίζουμε για την φανέλα και αν η διοίκηση κρίνει ότι πρέπει να πάρουμε κάποιο χρηματικό ποσό ας το μοιράσει εξίσου σε όλους. Το συμπέρασμα μας από την συνάντηση αυτή είναι πως άνθρωποι που αγαπούν τον Ναυπακτιακό υπάρχουν αλλά το ουσιαστικό είναι να μετουσιωθεί σε πράξεις για αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Δυστυχώς για άλλη μια φορά όμως απουσίαζαν οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να δώσουν μια δυναμική στην ομάδα έχοντας τις οικονομικές δυνατότητες, και αυτό θα είναι πλέον το δύσκολο έργο που επωμίζεται ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού καθώς είναι προφανές πως το όνομα και η ιστορία μιας ομάδας δεν αρκεί για να φέρει πρωταθλήματα εφόσον δεν υπάρχουν και ανάλογα οικονομικά μεγέθη που μπορέσουν να στηρίξουν την προσπάθεια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...