Συμφωνία και στήριξη στο Λουκόπουλο από Αποδοτία – Πλάτανο και Πυλήνη. Αναλυτικά τα ονόματα.

 Συνάντηση σε παραλιακό  εστιατόριο  της Ψανής  είχε σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο  Τάκης  Λουκόπουλος   με   στελέχη της  τοπικής αυτοδιοίκησης από τις Δημοτικές ενότητες Αποδοτίας ,Πλατάνου και Πυλήνης.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση και επήλθε συμφωνία προσχώρησης στην Ενωτική πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο. Αναλυτικά τα πρόσωπα που παρευρέθησαν στη συνάντηση ήταν   οι Βασίλης Σούζας, Θωμάς Κοτρωνιάς πρώην δήμαρχοι  Αποδοτίας, Νίκος Κωστογιάνης υποψήφιος Δήμαρχος  Αποδοτίας ,ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Νούλας από την Δ.Ε. Πυλήνης, ο τέως δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κούκουνας ,ο υποψήφιος με την παράταξη του Θανάση Παπαθανάση Δημήτρης Ραμπαούνης από την Δ.Ε. Πλατάνου,η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Παπαθανάση Αγγελική Σμπούκη,o Aποστόλη Ζορμπάς πρόεδρος του τ.δ.Καταφυγίου της δ.ε.Αποδοτίας και ο Αθ.Σωτηρόπουλος της δ.ε.Πυλλήνης.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά η σμπουκη βρήκε απάγγιο στο Λουκόπουλο;;; Γιατί προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρεί στο Μ πουλέ…..

  2. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα!!!
    Ποιες προγραμματικές θέσεις και αρχές, η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα…

  3. ο λουκοπουλος ειναι σαν τον ολυμπιακο στο πρωταθλημα….ολοι ψαχνουν ποιος θα τερματισει δευτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η πρωτια κλειδωσε, τωρα μενει ποια Κυριακη θα ανακηρυχθει ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ρε τακη τα ζουλαπια τι τα μαζευεις; σε παραμυθιαζουνε οι γελιοι για να εκτεθεις; τουλαχιστον να χασεις με αξιοπρεπεια αφου η ηττα σου ειναι δεδομενη.

  5. Ο κύβος ερίφθη! Παιδιά μη κλαίτε άλλο γιατί ξεφτηλίζεστε, αν έχετε τίποτα καλύτερους προτείνετέτους και στηρίξτε τους η αν δεν μπορείτε,διατηρήστε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας, η υπονόμευση μεταξύ μας μας έφερε εδώ που είμαστε, χωρίς καμία εκποσώπιση σε κανένα θεσμό της χώρας.

  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

  7. Πραγματικά ο διάλογος στο ίντερνετ έχει παρει φωτιά. Κράξιμο, κράξιμο, κράξιμο.
    Ζώντας σε ένα τόπο που δεν έχει πραγματικά αξιόλογα στελέχη, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.
    Τα παραπάνω στελέχη δεν είναι τίποτα σημαντικό. Εάν κατέβουν στις περιφερειακές εκλογές κανείς τους δεν θα εκλεγεί. Όμως ας μην γελιόμαστε, στην Ορεινή Ναυπακτία κάνουν πάρτυ.
    Με την κίνηση αυτή δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Τάκης θα ξεπεράσει το 60% στα Ορεινά. Το ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει στα πεδινά και εάν θα εκλεγεί στον πρώτο γύρο; Τι θα γίνει στην κυρίως πόλη;
    Εδω τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Ο Τάκης έχει μεγάλο πέρασμα στην κοινωνία αλλα τα παλαιά κόμματα έχουν ακόμα αντοχές και δεν θα εγκαταλείψουν έτσι την μάχη οι νεοδημοκράτες.
    Επίσης ο Τάκης δεν ξέρει απο εκλογές. Δεν είναι εύκολο να μαζέψεις ψήφους.
    Το επόμενο διάστημα θα είναι συναρπαστικό. Επιτέλους ο τόπος άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον.
    Τώρα συνεχίστε το κράξιμο

  8. ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ. ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

  9. Πολυ σας πειράζει που ο Τάκης σας άφησε χωρίς στελέχη….Πριν λίγες ημέρες ήταν πολλοί στη συγκέντρωση Παπαθανάση.Πόσοι άλλοι θα μετακομίσουν να δείτε αλλά τότε πάλι θα είναι τελειωμένοι

  10. ΤΑΚΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ…ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ,ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΛΑ

  11. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ,

  12. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝΕ….Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ

  13. Θαναση κρατησε το επιπεδο σου. Τα γραφουν μονοι τους για να δειξουν οτι εχουν ρευμα. Τους εχουν παρει χαμπαρι. Οσον τους γραφεις τοσο τσαντιζονται. Καλα το πας. Αστους να γραφουν.

  14. Ο Λουκόπουλος από τη λάσπη που θα φάει το μόνο που θα πάθει θα είναι να πάει απο το 50% στο 45% ! Επιτέλους θα τον δούμε δήμαρχο,μπας και δούμε άσπρη μέρα!

  15. Έρχονται οι νέοι “σωτήρες”. Πάντα ήταν ορατός ο από βορράν κίνδυνος. Το ακούω από μικρό παιδί. Γι αυτό και έχω μάθει να είμαι επιφυλακτικός σε ότι βλέπω και ακούω. Τον Αποστόλη Ζορμπά τον συμπαθώ πάντως για ευνόητους λόγους. Είναι φωνάραααα.

  16. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 3 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:
    1.Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΛΙΚΟ ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΛΑΜΠΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΙΔΩΜΕΝ….ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    2.Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ? ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΘΟΓΓΟ.ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΙΔΩΜΕΝ….ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΔΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΝ.
    3.Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΠΙΘΑΝΟ Η ΟΡΓΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΙΔΩΜΕΝ…..ΙΔΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΠΑΠ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΠΟΥΛ-ΛΟΥΚ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 19 ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΚΕΨΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΘΑ ΤΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ.

  17. οι νέοι σωτήρες αφού δημιουργήσαν σημεία και τέρατα στην αποδοτία επί δωδεκαετίας 1998-2010 τώρα έρχονται παλι σαν σωτήρες……………………….. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΕΟΣ !!!! Κύριε ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ κρίμα γιατί με σαπια υλικά πας να δημιουργήσεις το νέο ……… μην κάνεις αυτό το λάθος γιατί εσύ είσαι αξιόλογος ……

  18. φαβορι ο τακης; εχει καμια σχεση με τα πραγματα; καλα δεν σεβεσε ουτε τον εαυτο σου μου φαινεται εσυ που τα γραφεις.

  19. Λουκοπουλε καταλαβες με ποιους εκανες συμφωνια ;;;; για κανε μια βολτα στα χωρια τους και θα δεις το εργο τους …… αμορανη βετοψιστα και λοιπη αποδοτια ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...