Συμφώνησε με τέσσερις από την Χάλκεια η παράταξη Λουκόπουλου.

Πριν λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα στο Αντίρριο όπου υπήρξε συμφωνία με τέσσερις από την Χάλκεια με την παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου.

Οι δύο από το Γαλατά  είναι ο Πολονύφης Αντώνης πρώην Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Χάλκειας και Δημοτικός σύμβουλος (2002-2010) , ο Θύμιος Πετούσης υποψήφιος  για την τοπική κοινότητα  στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του κ. Κονίδα ,ο Πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης Φάνης Κάκκος εκλεγμένος με την παράταξη Θ. Παπαθανάση  και ο Χρήστος Γεωργούλας από την Άνω Βασιλική. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και αρκετά στελέχη της παράταξης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στο γαλατα απατα στη γαβρολιμνη το ιδιο στη χαλκεια τριτοι με σιγουρια! δεν ξερω με τη βιασυνη που εχετε απο το φοβο σας μπορει να πατε και τεταρτοι!

  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΤΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ

  3. επιτέλους…!!!!!!!Καθαροί άνθρωποι πλαισιώνουν καθαρούς ανθρώπους!!!Καλή επιτυχία κύριε Λουκόπουλε .Ένας μαθητής σου!

  4. Για την ιστορία στον Γαλατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση λόγω Καλλικράτη δεν πήγαν να ψηφίσουν πάνω από 500 άτομα μια δεξαμενή ψήφων που απ ότι διαφαίνεται μπαίνει δυνατά στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και ουσιαστικά εκφράζετε με την επιλογή του Αντώνη Πολονύφη στην Ενωτική Πρωτοβουλία και μοιραία ανατρέπει τις ως τώρα ισορροπίες που ήταν υπέρ Παπαθανάση Μπουλέ.

  5. Τάκη!!!!!!!!!!! Βιάζεσαι και δε σου τα λένε καλά εκεί κάτω…
    1) Στο Γαλατά, το πας καλά.
    2) Μόνο με τα ξαδέρφια και τους συμπέθερους του Καλαβρουζιώτη δεν κερδίζεις…
    3) Τον Φάνη Κάκκο, τον έχεις γνωρίσει και σου γεμίζει το μάτι;;

    Πρόσεξε λίγο το θέμα και θα είσαι πρώτος και εκεί…

  6. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  7. Τέτοιους θέλουμε φίλε, “άσχετους” με την διοίκηση. Μακριά απο την λαμογιά και τις μίζες. Μακριά απο την διαπλοκή και τα συμφέροντα.

  8. οδο και να τα μετρας τακη εισαι τριτος με διαφορα! καντην οσο εχεις καιρο με τα βαριδια που μαζεψες!

  9. Μετά το κάστρο του Μπουλέ στην Πυλήνη ο Λουκόπουλος ρίχνει και το κάστρο του Παπαθανάση στο Γαλατά. Λουκόπουλος πρώτος σε όλους τους πρώην δήμους.

  10. Ο Τάκης θα γίνει δήμαρχος γιατί είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή από τις υπάρχουσες,και συνδυάζει στην παράταξή του το παλιό με το νέο.Αν είχε μόνο νέους δεν είχε ελπίδα…το ίδιο αν είχε μόνο παλιούς.Καλή επιτυχία Τάκη!Ξέρω πως και μετά την εκλογή σου θα είσαι ο …Τάκης που ξέρουμε και δεν θα καβαλήσεις καλάμια όπως οι άλλοι.

  11. Όλοι οι γνωστοί και διακεκριμμένοι τοπικοί παράγοντες έχουν επιλέξει τον Λουκόπουλο και θα έχει το πλεονέκτημα όταν εκλεγεί να απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία και δύναμη, ανθρώπους που γνωρίζουν από πολιτική.
    Τώρα, παρατάξεις που πάνε με νέους και επαγγελματικά καταξιωμένους -και καλά-, που όμως δεν γνωρίζουν από πολιτική, δεν πρόκειται να τύχουν καμιάς ελπίδας για το Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...