Συνάντηση Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου με ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Συνάντηση με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου εντός της τρέχουσας εβδομάδας στα γραφεία της εταιρείας στο Αντίρριο. Η συνάντηση υπήρξε η φυσική συνέχεια των απαντήσεων που έδωσε πρόσφατα η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σε ερωτήματα που της έθεσε γραπτώς ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Πάνος Τσουκαλάς, δηλώνοντας την προθυμία της για άμεση και πρακτική βοήθεια στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των δυνατοτήτων που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή για υποστήριξη της επισκεψιμότητας του Αντιρρίου.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών του δήλωσαν πως συμμερίζονται την ανάλυση που παρουσίασε μέσω των γραπτών απαντήσεών της προς την Ένωση η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διακρίνοντας μεταξύ δύο ειδών επισκεψιμότητας: α) Τη θερινή τουριστική και β) την καθημερινή ετήσια «αυτοκινητοδρομική», λόγω της καίριας θέσης που έχει πλέον το Αντίρριο στον νέο αυτοκινητοδρομικό χάρτη της χώρας.
Με πλήρη αντίληψη του γεγονότος ότι η θερινή περίοδος πλησιάζει στην κορύφωσή της και το χρονικό διάστημα είναι μικρό, προκρίθηκε -αφενός- η άμεση έκδοση φυλλαδίων, τόσο από την Ένωση, όσο και από τη ΓΕΦΥΡΑ.
Το φυλλάδιο των επαγγελματιών, για το οποίο προσφέρθηκε η σχεδιαστική συνδρομή συνεργατών της εταιρείας, θα διανέμεται εντός Αντιρρίου κατά τις ημέρες προγραμματισμένων εκδηλώσεων που προσελκύουν κόσμο για λόγους αναψυχής, αρχής γενομένης από τη μεγάλη συναυλία της Κυριακής, με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και την Πέγκυ Ζήνα., την οποία η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών καλωσορίζει και υποστηρίζει.
Το ιδιαίτερα ποιοτικό φυλλάδιο που θα παραχθεί από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θα διατίθεται στους καθημερινούς επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» (αλλά και στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες) και θα κοσμείται από φωτογραφίες που θα υποδεικνύουν αξιοθέατα και παραλίες της ευρύτερης περιοχής Αντιρρίου.
Οι δράσεις επικοινωνίας θα συμπληρωθούν, από βίντεο τουριστικής προαγωγής της περιοχής δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σταθερό σημείο διαδικτυακής αναφοράς θα είναι η ιστοσελίδα της πλατφόρμας τοπικών συλλόγων «ΑΝΤΙΡΡΙΟ+», η οποία θα ενεργοποιηθεί σύντομα.
Ευθύς μετά την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν, οι δύο πλευρές θα αποκρυσταλλώσουν την προσέγγισή τους, στο ζήτημα της προβολής του Αντιρρίου ως «πολυδύναμου» ενδιάμεσου σταθμού των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου που θα μπορούν επισκεπτόμενοι το Αντίρριο να απολαμβάνουν ποικίλων καταστημάτων και υπηρεσιών, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από τον αυτοκινητόδρομο.
Και οι δύο οπτικές του Αντιρρίου ως πόλου έλξης τουριστικού και αυτοκινητοδρομικού τύπου, συμπυκνώθηκαν στο σλόγκαν «ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ» το οποίο προέκυψε από επεξεργασία των συμβούλων επικοινωνίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και υιοθετήθηκε από τους επαγγελματίες του Αντιρρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...