Εθιμοτυπική συνάντηση εκπροσώπων της Α.Δ.Κ.Ν. με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουλέ πέρασε το κατώφλι του εκλογικού κέντρου του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Στη συνάντηση που ακολούθησε ο κ.Μπουλές συνεχάρη τον Βασίλη Γκίζα για την εκλογική του επιτυχία που τον φέρνει στο δημαρχιακό αξίωμα,ως μια πράξη που επαναλαμβάνει η παράταξή του προκειμένου να αλλάξουν τα πολιτικά ήθη στον δήμο μας,δίνοντας το στίγμα μιας διαφορετικής αντίληψης που πρέπει -όπως είπε-να διέπει την αυτοδιοίκηση.

Τόνισε τέλος ότι από τη θέση που έχει τάξει η κοινωνία την παράταξή του θα βοηθήσει την προσπάθεια που θα κάνει για το καλό του τόπου

Ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας αφού ευχαρίστησε τον κ.Μπουλέ για τις ευχές του,σημείωσε ότι η πορεία της Α.Δ.Κ.Ν. φέρει την σφραγίδα του προλαλήσαντα,μια πορεία κατά γενική ομολογία αναγνωρισμένη.Ο κ. Γκίζας σημείωσε ότι η στήριξη όλων των δυνάμεων που έχουν ως στόχο το καλό της περιοχής θα πρέπει να είναι δεδομένη,ενώ από την πλευρά του ευχήθηκε να υπάρξει μια πολύ καλή θητεία μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο για το καλό του Ναυπακτιακού λαού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...