Συνάντηση Β.Γκίζα με την διοίκηση του Ναυπακτιακού και τον Δ.Σ. Λ.Χρυσανθόπουλο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας είχαν πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Νίκος Στάικος , ο αντιπρόεδρος κ. Παπαζήσης , ο πρώην πρόεδρος του Ναυπακτιακού και δημοτικός σύμβουλος κ. Χρυσανθόπουλος , τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Τσιμιτσέλη και Γρηγόρης Κυρίτσης στη συνάντηση παρών ήταν, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Σιμάκης και ο αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου. Η συνάντηση αυτή έγινε για να ενημερώσουν οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρυσανθόπουλος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα για την φετινή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα ενημέρωσαν το δήμαρχο Ναυπακτίας για την σημαντική προσπάθεια που γίνεται γενικότερα στο σύλλογο από τις πολυπληθείς ακαδημίες αλλά και την πρώτη ομάδα που για ακόμη μια χρονιά θα διαφημίζει την πόλη μας καθώς θα αγωνίζεται στη ΓΈθνική κατηγορία αγωνιζόμενος απέναντι σε ομάδες μεγάλων πόλεων αυτή τη φορά της Πελοπονήσου τη Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε στους ανθρώπους της ομάδας και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χρυσανθλοπουλο ότι ο δήμος είναι κοντά σε κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται στην Ναυπακτία και πόσο μάλλον ίόταν έχει σχέση με τον αθλητισμό που είναι η διέξοδος για τα νέα παιδιά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...