«Μέσα από το διάλογο μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις και να βρούμε κοινό τόπο»

Με τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» και δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Νταουσάνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας.

Οι δύο πλευρές αντήλλαξαν απόψεις επί αυτοδιοικητικών θεμάτων, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας.  Ο κ. Νταουσάνης εξήρε το άριστο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά και το θετικό αποτύπωμα των πρώτων ημερών διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής.  Επιπλέον, δήλωσε συμπαραστάτης στις μελλοντικές στοχεύσεις του Δήμου, τονίζοντας πως ο ίδιος θα είναι αρωγός σε κάθε τι καλό που θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί προς το συμφέρον του τόπου.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας αφού επανέλαβε την πολιτική του απόφαση και θέληση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, δήλωσε πως παραμένει ανοικτός σε προτάσεις και παρατηρήσεις από όλες τις υγιείς δυνάμεις.  Όπως είπε χαρακτηριστικά «Αυτό που επιθυμούμε ως δημοτική αρχή είναι η καλλιέργεια μιας νέας κουλτούρας συνεννόησης μεταξύ των παρατάξεων.  Και είμαι βέβαιος πως μέσα από το διάλογο μπορούμε είτε να συνθέσουμε τις απόψεις μας είτε να βρούμε κοινό τόπο σε αυτές.  Θέλω να πιστεύω πως, κοινός στόχος όσων εμπλέκονται με την αυτοδιοίκηση είναι το καλό της Ναυπακτίας και βάσει αυτού μπορούμε να πορευτούμε». Τέλος, ο κ. Γκίζας τόνισε για μία ακόμα φορά τη συνειδητή πολιτική απόφαση η νέα διοίκηση του δήμου να προχωρήσει με τη μορφή συνεργασίας και όχι της τυπικής σύμπραξης, καθώς μέσω αυτής είναι θεμιτός και εφικτός ταυτόχρονα ο έλεγχος της διοίκησης αλλά και η διεύρυνση των δυνάμεων που την απαρτίζουν.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...