Συνάντηση Γκίζα-Τσέλιου-Τραχύλη με τους επαγγελματίες Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής.Βίντεο-δηλώσεις.

Την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είχαν οι επαγγελματίες της Κάτω Βασιλικής και του Κρυονερίου στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο πρώην δημαρχείο Χάλκειας. Στη συνάντηση την οποία είχε προγραμματίσει ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ναυπακτίας κ. Τσέλιος συμμετείχαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας κ. Τραχύλης , ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμάς και οι επαγγελματίες των δύο παραλιών. Στην συνάντηση δεν συμμετείχε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπαλωμένος καθώς όπως ενημέρωσε ο κ. Τσέλιος είχε κάποια προσωπική υποχρέωση.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά προβλήματα των δύο περιοχών και οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του Δήμου για τους τόπους τους.

Δείτε τι δήλωσαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο κ. Τραχύλης , ο κ. Βαλμάς και ο επαγγελματίας του Κρυονερίου κ. Παγανιάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Γαλατάς δεν έχει καθαριστεί καθόλου καθώς και οι παραλίες. Ο δήμος έχει μηχανήματα και έπρεπε όλα να είναι έτοιμα αυτή την περίοδο. Μην καλύπτονται όλοι πίσω από την πανδημία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...