Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου INSTALL

Στις 18/12/2012 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των τριών εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος INSTALL, στα γραφεία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 41 στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Στη συνάντηση έγινε ο απολογισμός των μέχρι τώρα εργασιών και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων, σύμφωνα με την αρχική σύμβαση του έργου και τον καταμερισμό των εργασιών. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν τις έως τώρα εκκρεμότητες και να διευθετήσουν τα θέματα προς επίλυση καθώς υπήρξε χρόνος για να γίνει ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και από το Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι επικεφαλής εταίρος του έργου το οποίο αφορά την προώθηση της Δια Βιου Μαθησης στην Ελλάδα. Το έργο χρηματοδοτείται από την Εκτελεστική Επιτροπή Δια Βιου Μάθησης της ΕΕ από αμιγώς Ευρωπαικούς πόρους.

Πιο αναλυτικά συζητήθηκαν τα εξής:

Τα οικονομικά θέματα, η αιτούμενη παράταση του χρονοδιαγράμματος του έργου, η προσθήκη νέου εταίρου, η πορεία της ιστοσελίδας, το portal, η τεχνική εφαρμογή για το παιχνίδι, οι όροι εγγραφής του παιχνιδιού και οι όροι χρήσης, οι επόμενες ημερίδες, τα δελτία τύπου και οι συνεντεύξεις, οι ομάδες στόχου και το ανάλογο κοινό, τα τεύχη του ηλεκτρονικού περιοδικού, τα έντυπα και η απόδοση του τελικού voucher.

Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη για επιπλέον επιμέρους συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...